slovenia croatian italian beta

Več pogledov

tractive GPS tracker

Zaloga: Na zalogi

Cena: 59,99 €

Akcija: 44,99 €

Hiter predogled

tractive GPS tracker je sledilec, ki nam omogoča sledenje psov, mačk in ostalih hišnih ljubljenčkov.

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Podrobnosti

tractive GPS tracker je sledilec, ki nam omogoča sledenje psov, mačk in ostalih hišnih ljubljenčkov. Z njim lahko sledimo tudi otroke, dementne osebe, vozila itn. Po zelo zmerni ceni nam nudi kar je bilo še do nedavnega v domeni samo dragih in velikih sledilnih naprav. S pomočjo tractive GPS tracker bomo vsak trenutek vedeli, kje se nahaja naš hišni ljubljenček. Še več, vedeli bomo in bili opozorjeni kdaj je zapustil območje, ki mu ga določimo, npr. dvorišče. V živo bomo na osebnem telefonu ali računalniku spremljali njegovo trenutno pozicijo in pot, ki jo je že opravil. Majhnost naprave in praktičnost je enostavno osupljiva, uporaba pa zelo enostavna. Tehta samo 35 g in je izredno majhna, zato je primerna tudi za mačke in druge manjše hišne ljubljence. Vse kar moramo narediti je, da napravo s priloženo sponko pritrdimo na obstoječo ovratnico in že bomo s pomočjo GPS tehnologije, v brezplačni aplikaciji na pametnem telefonu, spremljali vsak korak našega ljubljenca v realnem času. Sled gibanja živali in poljubno tudi naše pozicije, se nam prikazuje v aplikaciji na zemljevidu, na satelitskem posnetku ali hibridu obojega.

NOVO! tractive GPS tracker ima od nedavnega novo funkcijo! Na telefonu si lahko izberemo način, ki nam prikazuje natančno smer in oddaljenost (v metrih) naprave, oz. psa, ki ga spremljamo. 

tractive GPS tracker se preko mobilnega omrežja samodejno poveže z aplikacijo v našem telefonu, za kar ne potrebujem dodatne SIM kartice. Brezhibno deluje v vseh, tudi tujih omrežjih in samodejno izbere najustreznejšega. Deluje v vseh državah evropske celine in širom sveta, skupno v več kot 80-tih državah. Vse potrebno je že vgrajeno v napravi, ki jo moramo samo aktivirati. Stroški uporabe GSM omrežja so minimalni, saj je ta strošek že od 3,75 EUR mesečno. Mesečno ali letno plačilo si poljubno izberemo.

Preko telefonske aplikacije upravljamo s tractive GPS tracker na daljavo. Naprava nam lahko pošilja samo trenutno pozicijo, lahko nam riše pot živali v živo ali samo zadnjih 24 ur. Za lažjo izsleditev živali v temi, lahko preko aplikacije prižgemo led lučko ali vključimo zvočni signal. Avtonomija polnilne, vgrajene litij-polimerne baterije, je od 2 do 5 dni, odvisno od izbrane aktivnosti. V načinu spremljanja v živo »Live« je aktivnost naprave in pogostost poslanih podatkov odvisna od aktivnosti, gibanja hišnega ljubljenca. Bolj hitro kot je gibanje, več je poslanih podatkov oz. pozicij, ki nam črtajo pot in obratno, kar nam ohranja baterijo naprave. Polnimo ga s pomočjo priloženega polnilca, katerega ščipalka s kontakti se natančno prilega napravi. Čas ponovnega polnjenja izpraznjene baterije je samo 2 uri. Stanje baterije lahko ves čas spremljamo preko aplikacije na našem telefonu.

tractive GPS tracker je vodotesen (IPX7) in primeren za uporabo v vsakem vremenu, tudi za vodoljubne pse.

 

Lastnosti in prednosti tractive GPS tracker:

  • preprosto ga pritrdimo na ovratnico in vsak trenutek vemo kje se nahaja
  • na telefonu definiramo varno, dovoljeno cono (geofence)
  • spremljanje in sledenje v živo - »Live« način
  • vgrajena led lučka in zvočni javljalnik
  • istočasno lahko na aplikaciji sledimo več teh naprav
  • kompatibilen s telefoni z IOS ali Androrid operacijskim sistemom
  • kapaciteta baterije 2 do 5 dni
  • mere 51 mm x 41 mm x 15 mm
  • teža 35g

Več podrobnosti na strani prizvajalca tractive GPS tracker

Navodila za uporabo >

Ostali artikli

Varnostna ovratnica z žepkom za Tractive GPS

Varnostna ovratnica z žepkom za Tractive GPS

tractive GPS XL

tractive GPS XL