Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Geovid HD-R

Geovid HD-R

Dvogledi Geovid HD-R ponujajo možnost merjenja EHR (Equivalent Horizontal Range – Ekvivalentne Horizontalne Razdalje). So poenostavljena različica naprav Geovid HD-B in so brez balističnega računalnika z manj funkcijami kot model HD-B, vseeno pa bodo zadovoljili potrebe še tako zahtevnega kupca. Najnovejši modeli imajo domet merjenja okoli 2470 m. Ohišje je iz magnezija, pri izdelavi pa so uporabljene Perger-Porro prizme, zaradi katerih je prepustnost svetlobe izjemna. Leica je pri izdelavi uporabila več premazov za leče, med drugimi tudi premaz AquaDura.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.