close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Termalni dvogled

MERGER LRF XL50

Podrobnosti kot še nikoli! Nov HD 1024 x 768 @ 12 µm toplotni senzor. Merger LRF XL50 ponuja naslednjo raven termalnih slikovnih izkušenj. Slika, ki jo ustvari novi toplotni senzor 1024 x 768 slikovnih pik, ima visoko ločljivost in bogate podrobnosti. Idealen je za brezkompromisno identifikacijo trofej. Silhuete, anatomija in vedenjske posebnosti živali so dobro vidne in jasno razločljive. Visoke podrobnosti slike v celotnem območju povečave 2,5–20x

Merger LRF XL50 ponuja široko vidno polje za enostavno skeniranje in opazovanje. Raziščite pokrajine v kakovosti HD s širokim vidnim kotom 14 stopinj in optimalno 2,5-kratno povečavo. Senzor velikega formata omogoča najboljše razmerje FOV/povečava v svojem razredu tudi pri visokih stopnjah povečave, do 20x. Zmogljiva leča objektiva v kombinaciji s termalnim slikovnim senzorjem visoke ločljivosti 12 µm / 1024 x 768 slikovnih pik profesionalnega razreda zagotavlja izjemne zmogljivosti zaznavanja. Standardni 1,8 m visok objekt je mogoče zaznati na razdalji 2300 m v popolni temi.

Termovizijski daljnogledi Merger LRF so izdelani po klasični zasnovi dnevnih daljnogledov. S faktorjem majhne oblike se ta daljnogled s toplotno sliko udobno prilega roki, vendar še vedno ponuja privlačno zunanjo estetiko in zgledno ergonomijo. Šest funkcijskih gumbov je nameščenih v območju udobnega dostopa in najpogosteje uporabljene funkcije digitalne naprave se aktivirajo z enim dotikom. Optična zasnova daljnogleda Merger LRF v celoti upošteva naravo človeškega vida. Za človeka je naravno, da vizualne informacije prejme prek dveh vizualnih kanalov hkrati. Gledanje z dvema očesoma je manj utrujajoče kot gledanje z enim. To pomeni boljše zaznavanje majhnih ali bledih predmetov in boljšo zmogljivost v scenarijih z nizkim kontrastom kot podobne monokularne termovizijske naprave z enako tehnično stopnjo. Medzenična razdalja pri daljnogledu Merger LRF je nastavljiva od 62 do 74 mm glede na individualne značilnosti posameznega uporabnika.

Razumevanje ciljne razdalje je bistven dejavnik pri sprejemanju pravih odločitev. Vgrajeni laserski daljinomer z dosegom do 1 kilometra vam omogoča merjenje razdalj v posameznih meritvah in načinih neprekinjenega skeniranja z natančnostjo ± 1 metra za hitro in brezhibno oceno situacije.

MERGER LRF XP50

Visoko občutljiv senzor z < 25 mK NETD zajame minimalne temperaturne razlike pri opazovanju v pogojih nizkega temperaturnega kontrasta, pa tudi med dežjem ali meglo. Ločljivost 640 x 480 slikovnih pik zagotavlja zanesljivo identifikacijo tarče, visokokakovostno vizualizacijo pomembnih anatomskih značilnosti živali in najmanjše podrobnosti okoliške pokrajine.

Zmogljiv daljnosežni objektiv v kombinaciji z visoko občutljivim toplotnim slikovnim senzorjem 640x480@17µm zagotavlja izjemne zmogljivosti zaznavanja. Standardni 1,8 m visok predmet je mogoče zaznati do 1800 m stran v popolni temi.

Lastnosti termovizijske optike odločilno vplivajo na sposobnost termične slike, da zajame tudi najnižje ravni sevanja. Končna učinkovitost zaznavanja je dosežena s hitrim objektivom termovizijske slike Merger LRF (F50/1.0) v kombinaciji z visoko občutljivim toplotnim senzorjem. Merger LRF daje uporabnikom najboljše kakovosti, najbolj podrobne in visokokontrastne, informativne posnetke vsakič, tudi med dežjem ali meglo, ko je temperaturni kontrast opazovanega prizora minimalen.

Merger LRF se napaja z dvema polnilnima baterijama: ena vgrajena s kapaciteto 4 Ah, druga zamenljiva s kapaciteto 3,2 Ah. Eno polnjenje zagotavlja do 10 ur delovanja baterije. Relief na ohišju zamenljive baterije za natančno določanje pravilnega položaja omogoča hitro in zanesljivo zamenjavo prazne baterije z novo v popolni temi na dotik.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.