Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Sako

Sako

POZORNOST ZA PODROBNOSTI JE V NAŠI NARAVI
Sako je najprestižnejša znamka pušk in nabojev na svetu. Naš priznani ugled, visokokakovostni izdelki in verodostojnost temeljijo na edinstvenih veščinah in ponosu naših zaposlenih na to, kar počnejo.

100 LET ZNAMKE SAKO
Zgodovina podjetja Sako se je začela z ustanovitvijo podjetja leta 1921. Leta 2021 smo praznovali 100. obletnico in začnemo načrtovati naslednjih 100 let. Vedno smo zahtevali popolnost v vsem, kar počnemo, in naš namen je nadaljevati tradicijo. Učimo se iz preteklosti, potem pa začnemo razmišljati, kaj sledi. Skupaj z našimi partnerji in strankami gradimo prihodnost.

KAKOVOST Z IZKUŠNJAMI
Sako je prehodil dolgo pot od prvih dni ročne proizvodnje do današnje računalniško podprte raziskave in razvoj ter CNC proizvodnje. Kljub temu pa nismo pozabili vrednosti tradicionalne orožarske obrti, zato nekatere kritične korake še vedno izvajamo ročno. To ponazarja naš vizualni pregled vsake posamezne cevi, nato pa ročno preizkusimo njihovo natančnost med poskusnim streljanjem. Vse naše puške izpolnjujejo zahteve CIP in SAAMI.

BERETTA HOLDING GROUP.
Na prelomu tisočletja je bil Sako počaščen, da je postal član skupine Beretta, kar nam je omogočilo dostop do novih in naprednih proizvodnih metod, ki nam omogočajo nenehno izpopolnjevanje razvoja naših izdelkov. Poleg pušk Sako proizvaja naboje s centralnim vžigom. Izdelujemo več kot 100 različnih nabojev v 35 priljubljenih kalibrih za različne tarče in lovske namene. Izdelava tako pušk kot nabojev je Saku v ponos. Naše poslanstvo ostaja našim strankam ponuditi najboljše v natančnosti in zmogljivosti.

SAKO 85
Puške Sako 85 so izdelane po zahtevnih oblikovalskih kriterijih, ki temeljijo na tradiciji in inovativnosti, kar vam omogoča izbiro med različnimi modeli za določen namen lova ali treninga. Serija Sako 85 ponuja več stilov in možnosti cevi. Te možnosti vam bodo v kombinaciji z obsežnim izborom kalibra zagotovile vrhunsko puško z klasičnim delovanjem reppetirke. Ko kupite Sako, kupite visokokakovostno puško, ki je bila podvržena temeljitim ocenam kakovosti, ki zagotavljajo njeno trajno vrednost od očeta do sina.

SAKO S20
Nova Sako S20 je prva prava hibridna puška, ki jo lahko sprejmejo tako lovci kot precizni strelci. Zasnovan je za strastne strelce, ki želijo prevzeti in ohraniti nadzor v vsaki situaciji. Modularna struktura se prilagaja spreminjajočemu se življenjskemu slogu, zaradi česar je S20 resnično pripravljena na novo ero.
Trenutno na voljo v kalibrih: 6.5 Creedmoor, .308 Win, .243 Win, .30-06 Spring, .270 Win, 6.5 PRC, 7 mm Rem Mag, .300 Win Mag.

SAKO TRG

Sako TRG je koncept natančnosti, zasnovan za izpolnjevanje enoumne misije: zadeti tarčo – kadar koli je potrebno. Je rezultat Sakovih inovacijskih laboratorijev, ki vam zagotavlja zmogljivost, ki presega najvišje zahteve glede natančnosti, zanesljivosti in vsestranskosti. Kompozicije vključujejo črne, gozdno zelene ali puščavsko rjava kopita, ojačana z aluminijem, z različnimi zaključki cevi in zaključki zaklepov in cevi. Koncept TRG Accuracy služi več vojaškim organizacijam in organizacijam kazenskega pregona kot njihov primarni sistem ostrostrelskega orožja. Puško uporabljajo tudi tekmovalni strelci na velike razdalje in je zmagovalka tekmovanja CISM.

 

 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.