Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Blaser

Blaser

LOVSKA OPREMA IN OROŽJE IZ BLASERJA
Že več kot 60 let razvijajo in izdelujejo inovativne lovske puške z brezkompromisno zavezanostjo kakovosti na njihovi lokaciji v Isny im Allgäu / Nemčija. Kot aktivni lovci dobijo navdih za njihove inovacije, ko so na terenu. Pri tem se osredotočajo izključno na lovsko prakso.
Medtem pa njihov razvoj daleč presega le lovske puške: Blaserju je cilj zagotoviti odlično lovsko opremo, ki je popolnoma usklajena – od lovske optike, streliva in dodatkov do funkcionalnih lovskih oblačil.

INDIVIDUALNE NADGRADNJE BLASERJEVIH PUŠK
Ročno obdelan ali oblikovan z laserjem

Fine gravure po vaši izbiri, poudarjene z osupljivim zlatim vložkom in uokvirjene z osupljivimi lesenimi okvirji (v satenastem ali sijajnem zaključku) – ne dovolite, da se vaša domišljija ustavi pri tem. Znotraj naše ponudbe posameznih nadgradenj lahko dodatne možnosti vključujejo ogljikova vlakna, rutenij, robustno govejo kožo, ekskluzivno mamutovo slonovino ali edinstveno usnje sting ray. Možnosti so skoraj neomejene, če želite svojemu lovskemu strelnemu orožju dati lasten osebni slog.

Poleg tradicionalne izdelave je najsodobnejša laserska tehnologija dvignila raven personalizacije, ki je zdaj na voljo za vaš Blaser. Zapletene risbe, modele in umetnine, je mogoče skenirati in realizirati za kateri koli element vaše puške; od sprejemnika in cevi do ohišja zaklepa in cevi– naj bo vaša domišljija vaše vodilo.

ŠIBRENA PUŠKA BLASER F3
BLASER PUŠKA F3 ODGOVARJA NA NAJVIŠJE ZAHTEVE

V konkurenci bo šibrenica Blaser F3 s svojo tehnično premočjo prekašala vse ostale. Pri lovu se bo F3 z izjemno natančnostjo in uravnoteženostjo več kot ujemala s katero koli vrsto lova. Ne glede na izbor Blaserjeva šibrenica za prvake prinaša nov pomen intuitivnemu streljanju z svojo ergonomijo in tehnologijo.

PUŠKA BLASER R8

Edinstven v vseh pogledih
Tako kot lov so raznolike tudi zahteve, ki jih lovci postavljajo pri svojih puškah. Reči, da je R8 samo repetirna puška, je podcenjevanje stoletja. Več kot le puška je platforma, ki vam omogoča prilagodljivost pri menjavi kalibrov, hkrati pa zagotavlja ergonomsko dovršenost zasnove kopita in neprimerljivo zmogljivost sprožilca.

NATANČNOST PUŠKE BLASER K95

Blaserjev natančen sprožilec; Njegova odlična ostra kakovost je predpogoj za natančen strel.

Zaklep z nagibnim blokom Blaser
Zanesljiv in močan, zasnovan tako, da se lahko spopade z najvišjimi tlaki v komori: to je osnova legendarne natančnosti Blaser K95.

KOMBINIRANE PUŠKE BLASER
Ena puška za vse vrste lova
Lov je tako raznolik, kot so različna lovišča, kamor se odpravite. Ne glede na to, ali uporabljate veliki ali mali kaliber, ima vsaka puška svoje specifično področje uporabe.

Enako velja za strelivo in v mnogih primerih so lahko vaše možnosti omejene zaradi varnosti med lovom. Zato je bistveno, da ste pripravljeni na vsako situacijo – s kombiniranimi puškami proizvajalca Blaser.

Blaser montaža Saddle Mount
Cev in daljnogled tvorita eno enoto, ki zagotavlja natančno streljanje iz dneva v dan. Nastavki za daljnogled ležijo neposredno nad ležiščem naboja, tako da se cev lahko prosto premika, točka zadetka pa ves čas ostaja enaka. Cev in ležišče sta hladno kovana, kar omogoča, da sta popolnoma koncentrična.

DRAGULJI, IZREZANI IZ LESA
Blaser je bil prvi proizvajalec lovskih pušk, ki je kakovost lesa razdelil na stopnje. V razredih od 3 do 11 se upoštevajo vse lastnosti kakovosti, ki določajo vrednost kopita. Od navadne srčike v sredini debla do zelo redkih, dragocenih kosov koreninskega lesa.

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.