Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

CZ

CZ

Česká zbrojovka a.s. je proizvajalec vrhunskega strelnega orožja in drugih visoko preciznih inženirskih izdelkov.

- 98 držav sveta
so vključeni v prodajno mrežo CZ, ki pokriva vse naseljene celine.

- 1450 zaposlenih
je trenutno število Česká zbrojovka a.s. zaposlenih zahvaljujoč nenehno naraščajočemu povpraševanju po CZ strelnem orožju.

85 let izkušenj
Že več generacij razvijamo, proizvajamo in dobavljamo odlične rešitve za lov, šport in oborožene sile.

- 1577 kosov strelnega orožja na dan
Vsak dan proizvedemo povprečno 1577 kosov strelnega orožja.

Puške z centralnim vžigom 
Puške CZ za lov in šport so tradicionalno med najboljšim dolgim strelnim orožjem na svetovnem trgu. Kot pri vseh naših izdelkih je blagovna znamka CZ sinonim za domiselno zasnovo, zanesljivost, natančnost in prvovrstno kakovost po dostopni ceni. Leta 2022 Ceska zbrojovka predstavi popolnoma novo serijo CZ 600. Njegova edinstvena, visoko modularna zasnova je opremljena s številnimi patentiranimi funkcijami, ki izboljšujejo lastnosti vseh tipov– od zanesljivosti in vzdržljivosti do ergonomije in udobja pri streljanju, pa do varnosti in natančnosti.

Puške z robnim vžigom
Vrata v fascinanten svet orožja in streljanja. So nenadomestljiv pripomoček pri vadbi in vznemirljiv vir zabave, pa tudi učinkovito lovsko orodje in odlično orožje za športne strelce. To velja za tradicionalne lastnosti dolgega strelnega orožja, ki uporablja strelivo z robnim vžigom, tako imenovane puške z robnim vžigom, modeli iz Češke pa služijo kot odlični primeri že več kot 70 let. Najboljši dokaz njihovega uspeha so milijoni zadovoljnih strank in oboževalcev po vsem svetu ter dejstvo, da CZ velja za svetovni standard v tem segmentu. Hrbtenica njegove trenutne ponudbe je serija pušk CZ 457, ki na mizo prinaša številne izjemne lastnosti. Seriji CZ 457 tesno sledi originalna serija polavtomatskih pušk z robnim vžigom CZ 512

Puške šibrenice
Izposojena od najbolj priljubljenih šibrenic v portfolju CZ-USA, ta raznolika paleta šibrenih pušk izkazuje odlično kakovost izdelave, zanesljivost in prijaznost do uporabnika. Tradicionalno jedro ponudbe predstavlja preizkušena paleta modelov polavtomatskih in pušk pumparic za lov in športno streljanje, za katere je na voljo široka izbira zamenljivih čokov.

Pištole
CZ vodi v svetu z obsežno linijo naprednih pištol, ki vidi nenehne inovacije in širitev modelov. Zajete so vse kategorije, od superkompaktnih do modelov polne velikosti in športnih specialk. Pištole znotraj različnih serij so izdelane tako iz tradicionalnih kot sodobnih, najsodobnejših materialov z izborom modelov s kladivom in pa tako imenovanih striker pištol. V skladu z najnovejšimi trendi so izbrani modeli pripravljeni za namestitev dušilca in/ali rdeče pike.

Polavtomatske puške
Polavtomatska platforma CZ BREN 2 Ms je ena najbolj izpopolnjenih na svetovnem trgu. Njegove prednosti vključujejo preprosto zasnovo, izjemno zanesljivost, visoko natančnost, majhno težo in odlično ergonomijo, pa tudi obojestranske in enostavne zamenljive kontrole.

Polavtomatski karabini
Polavtomatski seriji CZ SCORPION EVO 3 S1 in CZ BREN 2 Ms spadata med svetovno elito v svojih kategorijah. Zaradi svojih parametrov in visoke ravni zmogljivosti so idealna izbira za današnje dinamične strelske športe, vzdrževanje strelske kondicije in hobi streljanje.

OSTROSTRELNE PUŠKE

Vrhunska ostrostrelna puška z nabojem za visoko zmogljivo puško 308 Win. Naboj za dosledne, zelo natančne strele na daljše razdalje.

CZ TSR zagotavlja natančnost SUB-MOA za najmanj 10.000 strelov. Zasnovan za natančno postavitev nabojev s strani vseh uporabnikov, TSR se ponaša s ključnimi elementi zasnove, kot so nastavljiv sprožilec, nastavljivo zložljivo kopito in flutiranim zaklepom, ki zagotavlja zanesljivo delovanje, tudi ko se soočate z umazanijo in prahom. Zaradi več montažnih tirnic STANAG 4694 je CZ TSR mogoče prilagoditi s široko paleto dodatkov, ki ustrezajo potrebam uporabnikov. CZ TSR je izdelan tako, da je zanesljiv v vseh okoljskih razmerah.

 

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.