Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Sauer 505

Sauer 505

J. P. SAUER & SOHN, s svojo zgodovino dolgo več kot 270 let, je neprekosljiv dobavitelj orožja za strastne lovce. Njihovo orožje ne navdušuje zgolj s svojo brezkompromisno kakovostjo, temveč tudi z izjemno natančnostjo in večnim čarom.

Najnovejši vrhunec te bogate zgodovinske dediščine se razkriva v obliki novega modela Sauer 505. Ta puška vas bo prevzela s svojo ergonomsko obliko, ki spretno združuje eleganco in dinamičnost, kar obljublja, da bo vzbudila ljubezen že na prvi pogled. S svojo nepremagljivo privlačnostjo bo ta puška, ki združuje gladkost, vitkost in estetsko dovršenost, cenjena tako v sedanjosti kot tudi v prihodnjih generacijah, kar potrjuje njeno mesto kot vrhunski primer inovativnega oblikovanja in izdelave.

1 | IZJEMNO, TRPEŽNO, BREZHIBNO DELOVANJE

Navdušujoče delovanje: brezhibno gladko, izjemno tiho in izredno hitro. Napreden jekleni zaklep: izjemno robusten, v kombinaciji s preizkušenim zaklepiščem pa zagotavlja absolutno natančnost.

2 | LAHKA. VARNA. UDOBNA

Izboljšano ročno napenjanje novega modela Sauer 505 je izjemno nežno do palca. Puška je napeta tik pred strelom, zagotavljajoč izjemno varnost, tišino in udobje.

3 | DOKAZANO NATANČNA

Nastavljiv Quattro sprožilec zagotavlja idealen občutek sprožilca za vsako lovsko situacijo – prilagodljiv glede na težo v razponu od 350 do 1250 gramov.

4 | PAMETNO. VARNO. PRILAGODLJIVO.

Velik dodatek: vgrajena varnostna funkcija MagLock v nabojniku preprečuje nenamerno sprožitev gumba nabojnika.

5 | ZANESLJIVO. MODULARNO. VSESTRANSKO

Brezčasna umetnost v izdelavi pušk: en sistem, 19 kalibrov. Zasnova novega Sauer 505 omogoča izjemno enostavno menjavo kopita in kalibra.

6 | LEGENDARNO. SOFISTICIRANO. POPOLNO

Hladno kovana cev zagotavlja natančnost Sauerja, ki jo cenijo strokovnjaki po vsem svetu. Prefinjena simbioza zaklepišča, cevi, sklopa zaklepa in sprožilne enote za popolne in natančne strele je resnično legendarna.

7 | PREIZKUŠENA MONTAŽA

Enostavno za montiranje. 100% ponovljivost.


TRI POPOLNE PUŠKE
Poleg individualne konfiguracije nudimo tri konfiguracijske pakete, ki so jih sestavili izkušeni lovci.
Poudarek je vedno na cevi, sklopu zaklepov in zaklepišču. Odločite se lahko, ali želite svojo puško
s polimerom, ogljikovimi vlakni ali lesenim kopitom ter z ali brez nastavljive ličnice.


LEPOTA V POPOLNOSTI:

PAKET ELEGANCE

Vrhunski dragulj: z DLC (diamond like carbon) prevlečenimi površinami na cevi in ​​sprejemniku ter
zaklepom. Gumb zaklepa je narebričen in na vrhu z logotipom Sauer. Luksuzne funkcije, ki
lahko popolnoma zasijejo tako v kombinaciji z lesenim kopitom, kot s kopitom iz ogljikovih vlaken ali polimera.

 
PAKET HIGHLAND Flutirana cev in prevleka DLC na cevi, zaklepišču in celo sklopu zaklepa tvorita osnovo za izdelavo.
Na primer lahka in enostavna lovska puška v kombinaciji s kopitom iz ogljikovih vlaken ali popolnoma vremensko odporna puška s polimernim kopitom, ki je kos vsem pogojem. Ta konfiguracijski paket je privlačen
tudi v kombinaciji s čudovitim lesenim kopitom.PAKET OUTBACK Vsestranske možnosti za vsak dan. DLC prevleka na cevi in ​​zaklepišču ter gumb zaklepa iz eloksiranega aluminija daje močno in robustno lovsko puško.
https://youtu.be/c-u_trv7TiQ?list=TLGGw8cXq6U6yuQzMDAxMjAyNA

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.