close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Freyr & Devik

Freyr & Devik je norveško podjetje, specializirano za proizvodnjo vrhunskih dušilcev poka za orožje. Njihovi dušilci poka so znani po svoji kakovosti, zanesljivosti in učinkovitosti pri zmanjševanju hrupa, ki ga proizvaja strel. Freyr & Devik ponuja široko paleto dušilcev poka za različne vrste orožja in kalibre, od lovskih pušk do pušk za dolge razdalje. Njihovi izdelki so priljubljeni med lovci, strelci na streliščih in tudi med vojaškimi enotami, ki uporabljajo orožje s poudarkom na tišini in nizki detektabilnosti. Freyr & Devik je znano po tem, da uporabljajo najsodobnejše tehnologije in materiale pri izdelavi svojih dušilcev poka ter da so izredno natančni pri izdelavi vsakega posameznega dušilca.

Uporaba titanija pri izdelavi dušilcev poka ima nekaj prednosti. Titanij je zelo lahek in hkrati zelo trpežen material, kar pomeni, da so dušilci poka, izdelani iz titanija, lažji od dušilcev iz drugih materialov, hkrati pa so zelo trpežni in odporni na obrabo. Poleg tega je titanij odporen na korozijo in zelo dobro prenaša toploto, kar pomeni, da se dušilci poka iz titanija ne bodo pregrevali, kar je lahko problem pri nekaterih drugih materialih. Titanij ima tudi zelo dobre absorpcijske lastnosti, kar pomeni, da lahko zmanjša hrup strela bolj učinkovito kot nekateri drugi materiali, kar je še posebej pomembno pri uporabi dušilcev poka na lovskem orožju, kjer je zmanjšanje hrupa ključno za ohranjanje miru in tišine na lovskem območju.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.