Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

MINOX

MINOX

GREAT PRICE. GREAT PERFORMANCE
ODLIČNA CENA. VRHUNSKA KVALITETA

Vsa optika Minox je izdelana v Nemčiji.

Smo MINOX. Nenehno si prizadevamo narediti svet vrhunske optike še bolj briljanten. Z vsako optiko MINOX, ki zapusti naše prostore, želimo svojim strankam zagotoviti zanesljiv in visokokakovosten izdelek po pošteni ceni.

Da bi to dosegli, smo z našimi strankami in partnerji v nenehnem dialogu. Le tako lahko še naprej razvijamo naše izdelke in koncepte, ter jih prilagajamo spreminjajočim se potrebam – za vsak nepozaben trenutek v divjini.

Izjemno razmerje med ceno in kakovostjo naših strelnih daljnogledov nas v resnici naredi nekoliko ponosne.

Upamo, da boste uživali v odkrivanju sveta MINOX-a!

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.