Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

SFL

SFL

Svetloba, teža & kompaktna velikost – popolna osredotočenost na opazovani trenutek

Zasnova SFL je namenjena lahkosti in optimalni kompaktnosti, hkrati pa ohranja najvišjo optično zmogljivost. Sofisticirane optimizacije in ukrepi, vključeni v SFL, ki omogočajo znatno zmanjšanje teže in dolžine, so: • zmanjšanje premera leče • tanjše leče • zmanjšana razdalja med elementi leče v optični izvedbi • ohišje daljnogleda iz lahkega magnezija

Ko ste na prostem v težkih razmerah ali na daljših enodnevnih izletih z veliko dodatne opreme (npr. daljnogled, stativ, fotoaparat, termalna naprava, strelni daljnogled itd.), mora biti vaša oprema čim lažja. To vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na svoje ptice ali lovski trenutek. SFL zagotavlja opazovanje brez utrujenosti dalj časa, ne da bi vam bilo treba skrbeti za boleče roke ali vnet vrat pri nošenju daljnogleda. Poleg tega njegova kompaktna velikost omogoča enostavno shranjevanje.

Izjemna optična zmogljivost – za resnično naravno in do detajlov natančno izkušnjo

Novi koncept ultra-visoke ločljivosti (UHD) ponuja izjemno barvno zvestobo, visoko ločljivost slike in izjemno prepoznavanje podrobnosti zahvaljujoč popolni kombinaciji optimiziranih premazov leč in prefinjene optične zasnove za resnično naravno in do detajlov natančno izkušnjo.Sveže hladne jutranje ure so še posebej primerne za doživetje veličastnosti črnega jereba. Za tako prefinjene aplikacije je pomembno, da daljnogled skoraj nima optičnih aberacij (npr. barvnih robov) in daje sliko naravne barve, ki omogoča idealno zaznavanje človeškega očesa. Prav tako je za varno in brezhibno prepoznavanje divjadi, kot je močan srnjak, ob mraku ali v zgodnjih jutranjih urah, potreben visokokakovosten daljnogled z odlično kakovostjo slike, na katerega se je mogoče zanesti v vseh okoliščinah. V nasprotnem primeru bodo zaradi slabe optične kakovosti zgrešeni streli.

Udobno gledanje – za sproščeno izkušnjo opazovanja

Čeprav je SFL skoraj tako kompakten kot naslednji manjši modeli daljnogledov, ponuja udobje opazovanja daljnogledov z večjimi premeri leč (npr. večja izstopna zenica). Za hitro prepoznavanje predmetov mora biti izstopna zenica daljnogleda večja od očesne zenice. Glede na svojo dolžino SFL ponuja veliko izhodno zenico, ki omogoča bolj sproščeno izkušnjo gledanja, hkrati pa je zelo kompakten.

Ko gre za lociranje in prepoznavanje premikajočih se vrst, je vsaka sekunda pomembna. Velika izhodna zenica SFL glede na njegovo ozko dolžino vam omogoča hitro lociranje in sledenje željenega predmeta.To podpira udobno gledanje in omogoča sproščeno izkušnjo opazovanja.

Ergonomsko rokovanje – nikoli ne zamudite priložnosti

SmartFocus koncept S samo 1,4 (SFL 30) / 1,5 (SFL 40) obratov iz bližine v neskončnost, je to popolna kombinacija med hitrostjo in natančnostjo. Popolna ergonomska postavitev velikega kolesca za ostrenje za sproščeno opazovanje.

Sistem SmartFocus z 1,4 (SFL 30) ali 1,5 (SFL 40) obrati iz bližnjega ostrenja v neskončnost ima ravno pravo hitrost, da je hiter, a še vedno natančen. To omogoča hitro in natančno spremembo razdalje ostrenja, da dobite popolnoma ostro sliko, ko sledite hitro premikajočim se predmetom. Poleg tega je veliko kolesce za fokusiranje nameščeno tako, da lahko prsti in roka ostanejo popolnoma sproščeni, kar omogoča daljše obdobje opazovanja, ne da bi se utrudili in ne da bi zamudili priložnost, da prepoznate vrsto, ki ji želite slediti.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.