Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

SPA 17/22

SPA 17/22

ISSC SPA 17/22 je prva premovlečna repetirna puška na voljo v kalibrih .22lr, .22Magnum in tudi v zelo popularnem kalibru .17HMR. Hitro in gladko repetiranje vam omogoča hitro streljanje, brez umikanja očesa od namerilne naprave. Puške Spa 17/22 so na voljo z lesenim orehovim kopitom, sinteričnim črnim kopitom ali camo sintetičnim kopitom. Na voljo je tudi krajša izvedba SPA 17/22 Tactical, ki se ponaša z kratko cevjo, skrivalom plamena in weaver šino na kopiščku, na katero lahko namestite Bipod nogice, laser, svetilko itd. Vse ISSC SPA 17/22 puške imajo integrirano dovetail (9-11mm) šino za montažo strelne optike.

Odlična kombinacija z linijo strelne optike Hawke Vantage

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.