Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

SM 12

SM 12

Nova STEYR MANNLICHER SM 12 z ergonomičnim in lahko upravljivim ročnim napenjajem sprožila - H.C.S, postavlja nove standarde za vse situacije na lovu.

Na novo dizajnirano kopito z bavarsko ličnico, daje puški brezčasno eleganco. Nov profil cevi zagotavlja največjo preciznost in odlično prileganje kopitu ter sistemu - STEYR MANNLICHERJEV O.B.P.™ (optimize barrel profile).

Kombinacija nove cevi in ozkega ohišja zaklepa daje puški zelo eleganten videz.

Visoka zanesljivost, dolga življenjska dobanajvečja natančnost in udobje uporabeso le nekatere izmed lastnosti repetirne puške  Mannlicher. Neposredni potomec svetovno znane puške Mannlicher Schoenauer .

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.