close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Passion ED

Daljnogledi GPO - PASSION ED so zgrajeni po najvišjih standardih v cenovnem razredu in v istih tovarnah kot druge evropske blagovne znamke. Njihova edinstvena magnezijeva ohišja jih naredijo izjemno lahke, a še vedno neverjetno trpežne.

Neverjetno: daljnogledi PASSION ED imajo trdna magnezijeva ohišja, za razliko od plastičnih ohišij kot jih imajo dvogledi drugih evropskih blagovnih znamk.

.

GPObright
GPObright is a proprietary coating process that maximizes light transmission through each surface of an optical element. As light hits an optical surface, normal uncoated high-performance glass can reflect up to 5% of that light, redirecting this light so it does not transmit through the optical system. However, when these high-performance lenses are vacuum-coated with GPObright lens coatings, up to 99.7% of the available light passes through each optical surface. Furthermore, when every surface of the entire optical system is properly coated, total light transmission can reach up to more than 92%, making the optical image of a GPO binocular or riflescope “bright,” even in the lowest light conditions.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.