Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Termalni strelni daljnogledi

PULSAR TALION

Pulsarjev Talion XQ38 je razburljiv termalni dodatek k Pulsarjevemu obsežnemu katalogu artiklov! Z ločljivostjo senzorja mikrobolometra 384x288 Talion zaznava toplotne znake do 1475 jardov! S spremenljivo povečavo od 2,5 do 10x Talion strokovno locira toplotna telesa v popolni temi. Talion ima vgrajeno foto in video snemanje ter večtočkovno prizmo za pomoč pri natančni montaži na puško.Talion ima integracijo Wi-Fi in je podprt z aplikacijo Stream Vision 2, kar zagotavlja, da lahko uporabniki zajamejo in ohranijo vse svoje spomine na fotografiranje. V močnem, a lahkem ohišju iz magnezijeve zlitine ima Talion vodoodporen razred IPX7 in lahko prenese kalibre do kalibra 12, 9,3x64 in .375 H&H. Talion XQ38 je vznemirljiv, zmogljiv termalni strelni daljnogled podjetja Pulsar, ki ohranja izjemno visoko kakovost slike v težkih vremenskih razmerah in deluje do 9 ur z enim polnjenjem baterije. Talion se ponaša tudi z izbiro desetih oblik namerilnega križa v devetih barvnih načinih, natančnim ciljanjem z načinom Slika v sliki in veliko izbiro različnih barvnih palet.

Pulsarjev Talion XG35 pa se ponaša z izredno zmogljivim senzorjem 640x480 @ 12 µm (NETD <40 mK), variabilno povečavo od 2-16x ter amoled zaslonom 1024х768. Detekcija do 1.750m! Pulsarjev Talion XG35 omogoča 5 različnih profilov orožja in kar 50 ničelnih razdalj. Ničelna razdalja je tista razdalja, na kateri je puška nastreljena. nastavitve na ničlo so shranjene v profilu streljanja. Talion spomin vsebuje do pet strelskih profilov za več vrst orožja ali nabojev. Vsak profil lahko prenese do deset ničelnih razdalj.

PULSAR THERMION

Klasičen dizajn termalnega strelnega daljnogleda omogoča montažo na standardne obročke 30 mm. Klasična oblika ohišja je idealna za vse vrste lova in poenostavlja montažo na strelno orožje. Strelni daljnogledi Thermion, zasnovani od samega začetka za enostavno uporabo, se pritrdijo na standardne obroče za daljnogled 30 mm. Posebna orodja ali oprema niso potrebna. Termovizijski senzor z vrednostjo NETD <25mK zagotavlja popolno prepoznavanje podrobnosti tudi v najhujših vremenskih razmerah, ko je toplotni kontrast nizek. Najmanjše temperaturne razlike opazovanih objektov so lahko jasno vidne ob močnem dežju, gosti megli ali mrzlem jutru, kar omogoča enostavno prepoznavanje in prepoznavanje divjadi in njenih značilnosti. Germanijeva optika s hitro zaslonko f1.0. Kakovostna germanijeva optika s hitro zaslonko zagotavlja optimalno prepustnost toplotne energije, kar zmanjšuje šum in izboljšuje podrobnosti opazovanega prizora. Skupaj z naprednim toplotnim slikovnim senzorjem zagotavlja izjemno območje zaznavanja do 2.000 jardov (1.800 metrov), tudi v popolni temi. 

Izbor 10 oblik namerilnega križa v 9 barvnih načinih. Thermions ima široko paleto namerilnih križev, ki jih je mogoče prilagoditi po obliki in barvi, vključno s statičnimi, balističnimi in prilagodljivimi namerilnimi križi. 9 barvnih možnosti pomaga optimizirati ciljanje za posebne pogoje.

Izbira med 8 barvnimi paletami omogoča uporabniku učinkovitejše opazovanje svojega vidnega polja, kar mu omogoča, da optimizira enoto za posebne naloge in se odzove na spreminjajoče se pogoje opazovanja. White Hot, Black Hot in Red Hot so optimalni za zaznavanje predmetov, Rainbow in Ultramarine pa povečata možnosti za prepoznavanje in identifikacijo. Red Monochrome, Sepia in Violet so najprimernejši za dolgo opazovanje ponoči.

Z oceno vodotesnosti IPX7 strelni daljnogledi Thermion 2 PRO delujejo v pogojih visoke vlažnosti in močnega dežja ter prenesejo polurno potopitev v vodo do globine 1 metra.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.