Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Swarovski

Swarovski

Swarovski 65 HD spektivi spadajo med izdelke najvišje kakovosti, ki jih redki proizvajalci dosežejo. Ti spektivi ponujajo skoraj neprekosljive optične lastnosti, izjemno kakovost izdelave ter odličen dizajn. Oznaka HD pomeni, da so vse leče in ostali stekleni elementi izdelani iz najkakovostnejšega fluoridnega stekla, kar zagotavlja minimalne napake pri prenosu svetlobe in zmanjšuje neželene svetlobne pojave v spektivu. V primerjavi z modeli s 80 mm HD lečami so modeli s manjšimi lečami še posebej primerni za potovanja, saj so lažji in manjši.

Ohišja teh spektivov so robustna, vendar prijetna na dotik. Za preprečevanje notranje rosenja tudi pri nizkih temperaturah so ohišja napolnjena s suhim dušikom. Vse površine leč so obdelane z najnaprednejšimi premazi podjetja Swarovski, ki dodatno izboljšajo prehodnost svetlobe, zagotavljajo odličen kontrast in bogate barve. Ostrenje je zelo natančno in vedno optimalno nastavljivo s pomočjo obroča na širini ohišja.

Swarovski spektivi so popolna izbira za ljubitelje narave, popotnike in vse tiste, ki si želijo izjemne optične zmogljivosti v kompaktnem in privlačnem dizajnu. Ne glede na to, ali jih uporabljate za opazovanje divjih živali, planinarjenje ali pa preprosto uživate v naravnem okolju, vam bodo Swarovski spektivi omogočili izjemno izkušnjo opazovanja, ki vam bo pričarala vsako podrobnost slike in barve, kot da ste tam.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.