close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Vantage 30 WA SF IR

Vantage 30 WA SF IR

10× ½ MIL DOT RETICLE

Naš čisto nov optični sistem Wide Angle se ponaša z osupljivim vidnim poljem, katerega cilj je, da vam omogoči najboljšo sliko, pri tem pa ohranja pomembno 102-milimetrsko od-očesno razdaljo. Modeli s stranskimi fokusum - VANTAGE 30 WA (wide angel) SF (side focus) IR (osvetlitev križa)

Modele VANTAGE 30 WA SF IR odlikuje široko vidno polje, stranska nastavitev paralakse ter osvetljen križ.

SIDE FOCUS AND ILLUMINATION RHEOSTAT
Natančna prilagoditev stranskega fokusa do neskončnosti zagotavlja ohranjanje natančnosti. Reostat deluje z nastavitvami svetlosti za osvetlitev strelnega križa.

WIDE ANGLE OPTICAL SYSTEM
Vidno polje širše kot kdajkoli prej. Optični sistem Endurance Wide Angle ustvarja čudovito sliko, ki omogoča popolno robno ostrino.

FAST FOCUS OCULAR ADJUSTMENT WITH 4″ EYE RELIEF
Navidezno vidno polje se nadalje dopolnjuje s finim zunanjim očesnim sestavom, zaradi česar povečana ciljna slika skoraj plava pred vašim očesom.

ILLUMINATION RHEOSTAT
Reostat deluje z osvetlitvijo križa v rdeči barvi. Večstopenjski nadzor svetlosti omogoča vrsto nastavitev, ki ustrezajo lovu od zore do mraka.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.