close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

ThermTec

ThermTec

ThermTec Technology Co., Ltd. je vodilni globalni proizvajalec termalnih izdelkov, specializiran za tehnologije infrardečega termalnega slikanja. Nudijo najnovejše in najboljše termalne tehnologije ter rešitve, ki izboljšujejo način, kako ljudje dojemajo svet, ter prispevajo k varnejšim in bolj učinkovitim življenjskim in delovnim pogojem za človeštvo.

Termalni monokular ThermTec je oblikovan z izjemno občutljivim infrardečim detektorjem in algoritmi umetne inteligence, kar zagotavlja vrhunsko kakovost slike tudi v popolni temi. Njegova kompaktnost omogoča enostavno prenašanje, kar je idealno za lov, iskanje in reševanje, pohodništvo ter potovanja.

Termalni clip-on ThermTec je lahak in prenosen, primeren za namestitev na vsak standardni dnevni daljnogled. S posebej občutljivim senzorjem zazna subtilne razlike v toplotnih podpisih, kar omogoča jasen pregled okolice. Popoln je za lovne ali opazovalne izlete.

Padajoče
na stran
 • novo
  ThermTec Hunt 335

  ThermTec Hunt je vrhunski termovizijski nastavek z izjemno občutljivim termalnim senzorjem, ki zagotavlja izjemno jasnost in kakovost slike. Hunt je lahek, kompakten (le 400 g) in izdelan iz robustne magnezijeve zlitine, ki zagotavlja optimalno ravnotežje in vzdržljivost. S tehnologijo avtomatike za korekcijo slik in edinstvenim algoritmom za obdelavo termalnih slik Hunt omogoča ultra-dolgo stabilnost slike, kar prinaša brezskrbno in sproščujoče lovne izkušnje.

 • novo
  ThermTec Hunt 650

  Natančno ostrenje

  Inovativno oblikovan gumb za ostrenje na vrhu naprave s preciznim mehanizmom omogoča jasno in oster sliko na katerikoli razdalji. Uporabniku omogoča gladko prilagajanje ostrenja leče z minimalnimi gibi, kar zagotavlja maksimalno koncentracijo med lovskimi pustolovščinami.

  Prilagodljiv uporabniški vmesnik

  Čisto novo oblikovanje prilagodljivega uporabniškega vmesnika omogoča proste prilagoditve in upravljanje vseh elementov v pogledu. Uporabniški vmesnik nikoli ne bo prizadet po namestitvi in integraciji naprave Hunt na katerikoli danes obstoječi optiki, kar prinaša najboljše uporabniške izkušnje brez kompromisov.

 • novo
  ThermTec Wild 325

  Visoko občutljiv termalni slikovni senzor s NETD ≤ 18mK, v kombinaciji z optiko večjega premera, zagotavlja izjemno kakovost termalne slike in popolno prepoznavanje podrobnosti tudi v najtežjih vremenskih pogojih. 

  Ergonomska zasnova fokusa s prstnim kolescem in upravljanje s palčko je idealna za enoročno uporabo. Nudi udobno uporabniško izkušnjo tako za levičarje kot desničarje ter ohranja ostre in natančne slike na katerikoli razdalji z minimalnim naporom.

  Kompaktni laserski daljinomer v kombinaciji z AI tehnologijo za določanje razdalj omogoča tehnologijo LRF Boost. Dosega večciljno določanje razdalj najvišje natančnosti z optimalno zmogljivostjo merjenja v različnih scenarijih, kar uporabnikom omogoča določanje razdalj in vrst več tarč v enem samem merjenju.

   
 • novo
  ThermTec Wild 335

  Termalni enogled ThermTec je zasnovan z visoko občutljivim infrardečim detektorjem in algoritmi umetne inteligence za globoko učenje, kar zagotavlja vrhunsko kakovost slik tudi v popolni temi. Njegova kompaktna zasnova omogoča enostavno prenašanje in je idealna za različne scenarije, vključno s lovom, iskanjem in reševanjem, pohodništvom in potovanji.

 • novo
  ThermTec Wild 650

  ThermTec Wild je napreden termalni enogled, idealen za uporabo v naravi in različnih vremenskih pogojih. Zasnovan je za visoko zmogljivostno termalno slikanje, omogoča jasen pogled na razdalje do 2600 metrov in ima robustno konstrukcijo iz magnezijeve zlitine, kar zagotavlja vzdržljivost in lahkotnost uporabe. Enostaven za uporabo, primeren za raziskovalce, lovce in druge ljubitelje narave, ki potrebujejo zanesljivost in natančnost pri opazovanju na daljavo.

Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.