Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Lovske puške

Lovske puške

Lov je starodavna strast, ki se pogosto prenaša iz roda v rod. Lov se osredotoča na nekatere zelo plemenite temeljne vrednote: spoštovanje narave in predvsem živali. Beretta se je zavzela za te vrednote od prvega dne in jih še naprej vztrajno in skrbno zasleduje pri ustvarjanju razumne skupnosti, ki se osredotoča na skupno življenje. Dogodki, potovanja, uredniški projekti, pa tudi vedno bolj trajnostni izdelki so temelj Berettine močne prisotnosti v tem segmentu. Vedno večje pleme Beretta, katerega člani postanejo zastavonoše več kot 500-letne zgodovine.

LOV NA MALO DIVJAD IN PTICE

Lov v gibanju, ki zahteva lahke puške, enostavne za rokovanje, ki vključuje dolge sprehode po podeželju, kjer lahko gozdovi z visokimi drevesi in jasami postanejo goščave, polne neprehodnega drevja: zato poleg elegantne in popolnoma uravnotežene lovske puške šibrenice, Beretta ponuja tudi oblačila,  ki so zračna in odporna na trnje, ter olajšajo gibanje v vseh situacijah.

LOV NA VODNE PTICE (polavtomatske šibrenice Beretta)


V glavnem zalezovanje, ki se običajno izvaja vzdolž selitvenih linij - ta vrsta lova pogosto vključuje dolge jesensko/zimske dni v mrazu, v dežju ali vetru v mokrih okoljih, kot so jezera, reke in lagune: zato poleg najboljšega polavtomatskega orožja, Beretta svojo ponudbo dopolnjuje s toplimi in nepremočljivimi oblačili z Gore-Tex membrano, idealnimi za vsako potrebo in situacijo.

ODKRIJTE CELOTNO PALETO BERETTA DVOCEVNIH PUŠK ŠIBRENIC, POLAVTOMATSKIH LOVSKIH PUŠK IN RISANIC

Zakaj loviti s šibrenicami Beretta?
Beretta je razvila in izpopolnila neprimerljivo tehnologijo oblikovanja tako za klasične dvocevne puške šibrenice, kot za polavtomatske šibrovke: sistem zaklepanja, ki ga je patentirala Beretta, je omogočil ustvarjanje posebej tankega, a izjemno robustnega sprejemnika za šibrenice Beretta z nadveznjenimi cevmi. Beretta odlično združuje eleganco in ravnotežje, kar zagotavlja hitro in enostavno rokovanje in spremljanje bežeče divjadi. Druga pomembna značilnost sprejemnika je, da je zaprt na dnu: to preprečuje, da bi umazanija vstopila v mehanizme, kar zmanjša obrabo na minimum. Patentirane varovalke zagotavljajo čist in hiter ogenj. Pri vseh zgornjih in spodnjih delih Beretta so tečajni zatiči zamenljivi. Tako za sprejemnike kot za cevi, Beretta uporablja samo najboljša tri-legirana jekla, preizkušena v njenih lastnih najsodobnejših laboratorijih.

NOVOST! PREMOVLEČNA REPETIRKA BERETTA BRX1

SELEKTIVNI LOV VISOKE DIVJADI IN GORSKI LOV 

Lov, ki zahteva veliko balistično natančnost, izkušnje in sposobnost gibanja tudi v gorskem okolju; medtem ko sta pri lovu na veliko divjad preprosto rokovanje in hiter cilj absolutna obvezna. Lovska puška Beretta BRX1 ima sistem linearnega polnjenja z vrhunsko ergonomijo in ravnotežjem; je hitra, instinktivna in enostavna za uporabo.
BRX1_DET

Beretta vstopi v svet lovskih pušk in se odloči za uporabo linearnega sistema za ponovno polnjenje, s čimer ustvari revolucionarno orožje, ki zajema vse Berettine izkušnje pri puškah, razvitih z leti oblikovanja orožja tako v vojski kot v civilnem svetu. BRX1 zagotavlja največjo hitrost, natančnost, varnost in enostavno uporabo, tako v fazi ponovnega polnjenja kot v eksploziji strelov, ki sledijo prvemu: materijal, instinkt zanesljivost in vse, kar potrebujete od svoje puške.

HITRA
BRX1 je hitrejša, bolj instinktivna in lažja za streljanje zahvaljujoč sistemu linearnega ponovnega polnjenja, vrhunski ergonomiji in ravnotežju. 
Enostavno ga je tudi prilagoditi z dokazljivo hitro spremembo kalibra, obojestransko pretvorbo in nastavljivo težo sprožilca.

NATANČNA
Koncentrična cev in komora sta kovana s hladnim kladivom iz enega kosa vrhunskega jekla. Posebna geometrija ležišča zagotavlja, da cev ohranja pravilen položaj
kar ima za posledico najmanj 3 strelno skupino SUB M.O.A. zagotovljeno s strani tovarne.

ZANESLJIVA

Vojaško zasnovan in preizkušen sistem zaklepanja ima vrtljivo glavo zaklepa z 8 zaklepnimi bradevicami ali 16 za kalibre magnum.

Varen in močan BRX1 je uspešno prestal Natove teste, ki se izvajajo na vojaškem strelnem orožju Beretta.

 

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.