Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Termovizijski monokularji

Helion 2 XP50 Pro. Toplotna občutljivost brez primere

Termovizijsko tipalo z NETD <25 mK zagotavlja popolno prepoznavanje podrobnosti tudi v najtežjih vremenskih razmerah, ko je toplotni kontrast nizek. Najmanjše temperaturne razlike bodo jasno vidne ob padavinah, megli ali mrzlih jutrih v za termokamer najtežjih pogojih. Toplotni senzor visoke ločljivosti 640 x 480 slikovnih pik pri 17 µm. Ostro toplotno zaznavanje z bogatimi kontrasti za izboljšano prepoznavanje živali, njihovih okončin in celo najmanjših podrobnosti, kot so veje, listi, trava in teren. Zmogljiva objektivna leča F50/1.0 za dolge razdalje v kombinaciji z visoko občutljivim termovizijskim senzorjem 640x480@17µm zagotavlja izjemne zmogljivosti zaznavanja. Standardni 1,8 m visok predmet je mogoče zaznati do 1800 m daleč v popolni temi.

2,5x-20x spremenljiva povečava
Digitalni zoom, do 8x, zagotavlja izboljšano ostrenje in boljše splošno prepoznavanje predmetov na velikih razdaljah. Povečava se postopoma spreminja v 2-kratnem koraku ali neprekinjeno za resnično optimalno, prilagojeno vidno polje za določeno situacijo.

Axion 2
Pulsar Axion 2 XQ35 | Lovski oglasnik - Strelski oglasnik

Termovizijske naprave Axion 2 uporabljajo nov pristop k optimizaciji slike glede na namene in pogoje opazovanja ter zagotavljajo visokokakovosten izris tako ciljnih objektov kot ozadja. Tri stopnje ojačanja signala v kombinaciji s povezanim gladilnim filtrom ter finimi prilagoditvami svetlosti in kontrasta dajejo lovcu odlične možnosti za zaznavanje živali na velike razdalje v različnih vremenskih in temperaturnih pogojih ter ugotavljanje njenih trofejnih lastnosti. Axion je zasnovan za stalno, pogosto težko uporabo. Ohišje iz magnezijeve zlitine je lahko in hkrati močno. Ohišje zanesljivo ščiti notranje komponente termovizijske naprave pred udarci, padci, vlago, vročino ali mrazom. Hkrati kovinsko ohišje učinkovito odvaja toploto od elektronike, zmanjšuje šum slike in povečuje doslednost delovanja naprave med dolgotrajnim opazovanjem. The Axion 2 termo monokularji so opremljeni z evropskimi senzorji Lynred z ločljivostjo 384x288 slikovnih pik MODEL XQ38 (velikost pikslov 17 µm) ali pa MODEL XG35 640x480 pikslov (velikost pikslov 12 µm), ki kakovostno zajamejo koristen signal v težkih opazovalnih pogojih, kot so dež, megla in visoka atmosferska vlažnost na mestu opazovanja.

AXION 2 XQ LRF Laserski daljinomer na dolge razdalje. Razumevanje ciljne razdalje je bistven dejavnik pri sprejemanju pravih odločitev. Vgrajeni laserski daljinomer z dosegom do 1 kilometra vam omogoča merjenje razdalj v posameznih meritvah in načinih neprekinjenega skeniranja z natančnostjo ± 1 metra za hitro in brezhibno oceno situacije.

AXION XM30F

Axion XM je zasnova, ki prihrani prostor, je žepne velikosti in tehta manj kot 250 gramov. To je klasična možnost za tekoči lov in turizem. Zaradi simetrične razporeditve gumbov na zgornji plošči je naprava enostavna za prijem in uporabo tako desničarjem kot levičarjem.

Pri termovizijskih napravah Axion XM30F se dimenzije, ki prihranijo prostor, ujemajo z visokim potencialom zaznavanja. Visokokakovostna optika in termovizijski senzor z 12-mikronsko slikovno piko bosta pomagala opazovati objekt z višino 1,8 metra na oddaljenih pristopih do 1300 metrov. 

Sensor
320x240 pix. @ 12 µm (NETD <50 mK)

Hitro zamenljiva polnilna baterija APS3 zagotavlja 5 ur neprekinjenega delovanja termovizijske naprave z enim polnjenjem. Baterija se v nekaj sekundah odstrani iz ohišja baterije in zamenja z novo. Baterija se polni v posebni napravi ali znotraj naprave iz osebnega računalnika, gospodinjskega napajalnika ali power bank preko USB. Isti viri se uporabljajo za zunanje napajanje termovizijske naprave.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.