Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

K95 Stutzen

SINGLE SHOT RIFLE

Your target: one shot

Elegant, huntable, accurate - Blaser's K95 single shot rifle has proven itself in demanding hunting situations for decades. Then,as now, it embodies hunting in its most elemental form. Its harmonious design and compact shape make it a particular pleasure to use wherever you are hunting.

K95 EDITION STUTZEN

The huntable Blaser single shot rifle K95 Edition as compact Stutzen version at an attractive price.

.

.

K95 LUXUS STUTZEN

The elegant hunting companion K95 Luxus featuring grade 4 wood an a large selection of animal, scroll or arabesque engravings in a compact Stutzen version.

.

.

K95 ATTACHÉ STUTZEN

Subtle elegance and superior function in compact shape combined with the natural beauty of fine walnut wood.

.

.

K95 BARONESSE STUTZEN

The K95 Baronesse Stutzen blends grace with a sleek profile and compact size.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.