close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Savage

Savage

Pri Savageu nenehno gledajo naprej in iščejo nove načine za še boljše zmogljivosti. Ponosni so na svoj ugled pri razvoju in uporabi tehnologij, ki so zasnovane za izboljšanje vsakega strelca. Ponosni so, da postavljajo industrijski standard za natančnost neposredno iz škatle z visoko zmogljivimi orožji brez nepotrebnega balasta. To dosegajo s tem, da držijo sebe in svoje izdelke na višjem standardu.

Ne glede na to, ali iščete natančno puško za dolge razdalje, zabavno orožje za rekreativno streljanje ali zanesljivo lovsko puško -- Savage ima vse, kar potrebujete. Njihove namensko zasnovane puške so izdelane z mislijo na lovce in strelce. Natančnost in visoko zmogljive puške so tisto, kar jih je začelo že leta 1894, in to je v njihovi DNK. Njihova obsežna linija centralnega in robnega vžiga vključuje širok spekter posebnih lastnosti, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Padajoče
na stran
 • novo
  MARK II FVXP

  MARK II FVXP dviguje standarde v zmogljivostih za kaliber 22 LR. Ponuja uporabniku prilagodljivo tehnologijo AccuTrigger™ za čist in prilagojen sprožilec, hkrati pa je pripravljen na streljanje z že tovarniško nameščenim in usmerjenim daljnogledom 3-9x40mm. 21-palčna cev iz ogljikovega jekla je natančno narebrena za izjemno natančnost in popolnoma uravnotežena z vzdržljivim sintetičnim kopitom.

 • novo
  B22 F leva 22 lr

  Predstavljamo vam vlečno zapiralno puško na robni vžig, narejeno za sodobno dobo in prilagojeno telesom strelcev. B22 F za levo roko uporablja ergonomsko oblikovano kopito z višjim grebenom, varnostno zaponko na zgornji tang in ciljno usmerjen vertikalni ročaj za pištolo, ki omogoča strelcem, da puško držijo v bolj naravnem položaju za najbolj dosledno in udobno streljanje. Cev iz ogljikovega jekla dviguje preciznost na nove višave.

 • novo
  110 ELITE PRECISION

  110 Elite Precision predstavlja vrhunec oblikovanja modela 110 pri Savage. Podjetje je začelo z dolgo preizkušeno akcijo Model 110 in nato premislilo vsak vidik puške. Celovita prenova vključuje vse nadgradnje, ki jih zahtevajo zahtevni strelci za svoje dolgoročne ciljne puške. 110 Elite Precision je opremljen z nastavljivo Core Competition šasijo podjetja Modular Driven Technologies (MDT). Od polne ARCA tračnice do visokotehnoloških premazov, ta puška je zasnovana za življenje vrhunske natančnosti.

 • novo
  93R17 FSS

  Z bolt-action puško 93R17 FSS je natančnost na dosegu roke. Uporablja legendarno tehnologijo prilagodljivega sprožila AccuTrigger™ in 21-palčno cev iz nerjavečega jekla, ki je natančno narebrena z gumbom za izjemno natančnost. Puška je opremljena z vzdržljivim sintetičnim kopitom, snemljivim nabojnikom za 5 nabojev ter tovarniško nameščenimi podstavki za daljnogled.

 • novo
  MARK II MINIMALIST BROWN

  Sodobni strelci zahtevajo sodobno ergonomijo. Novi model Minimalist podjetja Savage združuje klasičen dizajn iz laminata z moderno estetiko, da doseže lahko platformo z izboljšano ergonomijo. Puške vključujejo preverjeno cev z gumbastim narebrenjem in prilagodljiv sprožilec AccuTrigger, ki zagotavljata neprekosljivo natančnost. Minimalist je na voljo v kalibru 22 LR, kot tudi v dveh kombinacijah barv laminata, kar strelcem ponuja raznovrstne možnosti na preizkušeni platformi

 • novo
  Savage IMPULSE PREDATOR

  IMPULSE Predator ima hitrost, potrebno za učinkovit lov na plenilce. Ameriško izdelani IMPULSE Predator združuje legendarno natančnost Savage s hitrostjo bliskovite akcije ravno-vlečnega zapiranja, kar ustvarja puško, sposobno za hitro sledenje strelov. Nič ni boljše za lov na mesojede živali, ki se gibljejo v čredah. Za natančnost na dolge razdalje in hitre strele v pravem trenutku IMPULSE Predator zagotavlja.

Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.