close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Merkel RX HELIX

Merkel RX HELIX

Linearna-premovlečna repetirka ima razmerje hoda ročice in zaklepa 1:2, kar pomeni da moramo repetirno ročico potegniti za polovico dolžine da se zaklep odpre v celoti. Zaradi tega je repetiranje celo hitrejše, kot pri puški Blaser. Odlična ergonomija kopita, kratek hod repetirne ročice in sama kompaktnost puške ponuja edinstveno izbiro za lov na skupnih lovih, kjer je hitra oddaja premišljenega strela ključnega pomena. Puška ima tudi ročno napenjanje udarne igle, ki se nahaja na vratu kopita. Puške Merkel  Helix so sistema "TAKE DOWN" kar pomeni, da se v treh korakih razstavijo do velikosti aktovke in so hitro pripravljene za transport do željene lokacije, hkrati pa je menjava kalibra hitra in enostavna.

Puške Merkel Helix z premovlečnim zaklepom
Repetirna puška risanica je standardna puška današnjega lovca – in to je razlog, da se tukaj ne odločite za standard. Kot osnovna puška mora vaša lovska puška izpolnjevati širok spekter zahtev: od lova na čakanju, do lova v pogonu, pa vse do gorskega lova ali safarija. Gre torej bolj za rešitev puškinega sistema kot za samo puško. Lovec sestavi puško za različna lovišča ali svoj naslednji lovski projekt in za to uporabi vrsto sistemskih komponent. Merkel je s HELIX-om postavila nove standarde v tej kategoriji lovskih pušk – vitka premovlečna repetirna risana puška podjetja Suhl blesti v ergonomiji, priročnosti, varnosti, uporabnosti na potovanju in hitrem, intuitivnem streljanju.

HELIX Arabesque / WILD BOAR
Arabesque – Helix s klasično arabesko gravuro in izjemno trpežnim aluminijastim zaklepiščem. Enostavna eleganca gravure se ujema z visoko kakovostnim osnovnim lesom, od razreda 4 navzgor.

WILD BOAR - Elegantna puška Helix za lov v pogonu. Gravura na tej različici visokega razreda prikazuje merjasca, prepletenega z arabeskami na aluminijastem delu. Les Od razreda lesa 4 do 10.

MERKEL HELIX BLACK
Črni model v seriji HELIX je opremljen s črnim aluminijastim zaklepiščom. Z lesenim kopitom in hitrimi svetlečimi merki. Na voljo v razredih lesa od 2 do 10.

Merkel HELIX Carbon
Vrhunska tehnologija, izdelana v Nemčiji: Helix Carbon je popolna sinteza enega najnaprednejših konceptov lovske puške z novo vrsto kopita iz kompozitnega materiala. Nova lahkotnost karbona prihrani težo in se prilega času kot nasprotno gibanje, saj vse več funkcionalnih nastavkov naredi puško težjo. Helix Carbon prepriča z veliko več kot popolnim zaključkom kopita: dinamično blaženje materiala omogoča udobno streljanje, zadnji del kopita se lahko individualno prilagodi strelcu in vse skupaj je enako robustno kot nova generacija lovske puške moral bi biti.

Merkel HELIX Custom
Naše ročno izdelane in mojstrsko gravirane lovske puške, ki jih izdelujemo po naročilu strank v naši proizvodnji, so resnično narejene po meri. Jedro HELIX-a je, da se prilagodi potrebam svojega lastnika: ta filozofija se nadalje uporablja v umetniških podrobnostih.

Merkel HELIX Deluxe
Izjemno in individualno: graverji v Suhlu vrezujejo vaše tri izbrane živali v Helix Deluxe – obdane z listi ali arabeskami. Prednji del in kopito te premium puške sta oblikovana iz najfinejšega turškega oreha (razred 7 in višji). Sprožilec je pozlačen in tudi spodnji pokrovček nabojnika je graviran.

Merkel HELIX Explorer
Explorer je HELIX s sintetičnim kopitom – za uporabo v težkih vsakodnevnih lovskih pogojih. Kompozitni material, ojačan s steklenimi vlakni, je v temnem odtenku antracit in ima mehko površino za oprijem. Mehak, tih material zagotavlja trden oprijem tudi pri nizkih temperaturah. Hkrati ima tudi sistemsko združljivo zasnovo: leseno in sintetično kopito sta zamenljiva. Ne glede na to, ali so standardne ali poltežke cevi – prednji del Explorerja se vedno prilega, hkrati pa omogoča, da cev prosto lebdi.

Merkel HELIX Speedster
HELIX Speedster s svojim novim revolucionarnim sintetičnim kopitom udarja v novo smer kot lovska puška. Zgoraj odprt OmegaGrip združuje dva klasična principa kopita v ergonomsko in hitro novost. Ker dobra ergonomija med strelom klasičnih konstruktov kopita z luknjami za palec razkrije svoje slabosti le pri ponovnem polnjenju: Med hitrim delovanjem zaklepa je ponovno vtikanje palca v luknjo na kopitu samo ovira.

Novi SpeedStock za HELIX Speedster odpravlja to težavo. Palec drsi kot po tirnicah vzdolž ergonomske oblike kopita v položaj za streljanje na OmegaGrip kot tudi iz njega pri ponovnem polnjenju. Samodejno nastavljivo ličnico kopita lahko nastavite po višini s pritiskom na gumb, kar je pomembna prednost pri streljanju z daljnogledom.

Merkel HELIX TRACKER
TRACKER je idealen profesionalni model za lov v pogonu, pa tudi za sledenje ranjene divjadi: s svojo posebno kratko poltežko cevjo, nabojnikom za 5 nabojev, hitrimi in svetlečimi mehanskimi merki in ročajem zaklepa z nedrsečim gumbom za hitro streljanje . Reža nabojnika vključuje varnostni mehanizem, ki preprečuje, da bi se slučajno sprostil v goščavi. Sintetično kopito ima več posebnih vrtljivih nastavkov za pas na sredini kopita in na cevi – to omogoča, da TRACKER udobno prenašate na hrbtu. TRACKER je na voljo v antracit ali camo oranžni barvi.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.