Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

RS700

RS700

The Rebirth of a LEGEND

Strasser - 100 % izdelano v Avstrij

Prva izbira za lovce in športnike, ki se zavedajo kakovosti
12-letna garancija proizvajalca za vse lovske in športne puške

Hitra. Varna. Zanesljiva

Eugendorf, Avstrija (oktober 2022) – Strasser, avstrijski oblikovalec, proizvajalec in distributer ultra vrhunskih športnih pušk in komponent, je objavil izdajo nove linije pušk z ravnim izvlekom, ki temeljijo na odtisu Remington 700 short action. RS700. kot že ime pove, je Strasser RS700 (Repeating System) kombinacija preizkušene tehnologije Strasser straight-pull in sistema Remington 700, ki je bil od svoje uvedbe leta 1962 izdelan že milijonkrat. 

Pri STRASSER je »Strastna inovativnost« več kot le slogan podjetja. Strastna inovativnost je naš etos, vodilno načelo in predstavlja nepopustljiv duh vsakega zaposlenega v podjetju STRASSER. Ta etos je pravi razlog, zakaj si vedno postavljamo izzive, da premaknemo mejo v razvoju izdelkov in celo odkrijemo novosti za starejše izdelke, ki jih je večina sprejela kot "dovolj dobre".

Zagotavlja, kar obljublja

Puške STRASSER imajo inovativen zaklep, ki se zaklene v cev in strelcu zagotavlja največjo varnost tudi pri najvišjih pritiskih plina. Sestavljen je iz štirih zelo natančnih trdnih sestavnih delov v obliki "kvadranta", izdelanih iz kaljenega jekla. V zaklenjenem stanju se te po celotni površini zaklepa pozitivno vpenjajo v sprejemne reže v cevi in optimalno absorbirajo nastale sile. Na ta način zaklep z radialnimi elementi RS zagotavlja največjo varnost in natančnost pri vseh kalibrih - strel za strelom.

Hitro, hitreje, Strasser RS premovlečna puška

Puška STRASSER z premovlečnim zaklepom z majhnim gibom ročice za odpiranje zaklepa vedno zagotavlja bliskovito hitro repetiranje. Sistem RS je strelčev najboljši prijatelj, kadar je uspešen lov odvisen od hitrosti streljanja.

Posebno gladko delovanje zaklepa tega bliskovito hitrega sistema je pri vseh modelih vgrajeno enako kakovostno. Lovec pri vsakem strelu občuti natančnost, s katero so bile ustvarjene naše puške.

Kopito: RS 700 je združljiv z vsemi desnimi in levimi kopiti 700 Short Action. Če želite kopito zamenjati z desne proti levi ali drugače, lahko celo spremenite zaponko za zaklep, ki ne le elegantno zapolni vdolbino za ročaj zaklepa vašega kopita Remington 700, temveč jo je mogoče namestiti tudi na obeh straneh kopita.

Sprožilci: Vsi sprožilci modela 700 je združljivih z našo puško.

Združljivost z AICS: AICS je kratica za „Accuraty International Chassis System“ in je standard na trgu za nabojnike. Vsak dvojni nabojnik z enim dovodom, združljiv z AICS, bo ustrezal puški. Polimer in kovina z in brez vezivne plošče.

Z uporabo "odprtokodnih" delov puške lahko uporabnik spremeni svojo puško, da ustreza svojim potrebam, brez

odvisnosti od enega samega proizvajalca orožja. RS700 je združljiv z vsemi

obstoječi modeli Remington 700, kot so:

▪ 2-delni nosilci za daljnoglede
▪ Kopita z ramensko matico ali sodčasto matico
▪ Sprožilci, levo in desno varovalo
▪ Kovine dna, združljive z AICS
▪ Kopito, levo in desno

12-letna garancija Pri Strasserju smo predvsem lovci in uporabniki naših izdelkov in razumemo, da napaka ni možnost. Eden naših glavnih ciljev pri Strasserju je močno izboljšati raven storitev za končnega uporabnika. To dosegamo s ponudbo naše prve 12-letne garancije na popravilo, ki je prva v panogi, tako da sodelujemo samo z visoko usposobljenimi zaposlenimi in najboljšimi materiali. Med objavljenim garancijskim obdobjem bo Strasser po lastni presoji popravil ali zamenjal kateri koli izdelek, ki se zaradi normalne uporabe pokvari. Če izdelka ne moremo popraviti, vam ponudimo zamenjavo v enakem ali boljšem stanju.

Padajoče
Padajoče