Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Magnus

Magnus

Serija Magnus i vključuje Leicine tehnično najnaprednejše strelne daljnoglede. Ti osvetljeni strelni daljnogledi so bili predstavljeni leta 2011. Trenutno imajo največje vidno polje med vsemi lovskimi daljnogledi na trgu. Le najboljši proizvajalci optike se lahko približajo živahnim barvam in visokemu kontrastu optičnih naprav Magnus. Odlikuje jih tudi izjemno visoka prepustnost svetlobe – 91 %. Na voljo je tudi edinstven gumb za nastavitev osvetlitve, ki se nahaja nad okularjem. Svetlost rdeče pike lahko prilagodite svetlobi okolice. Pri obeh nastavitvah lahko uporabnik izbira med več stopnjami intenzivnosti – tako lahko optimalno prilagaja svetlost. Vsi modeli Magnus i imajo 30 mm cev.
Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.