Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Passion 5x

Passion 5x

.

German Precision Optics: PASSION 5X

Vrhunska linija strelnih daljnogledov z tubo 30mm, z različnimi povečavavi in velikimo objektivi, nudi odlično svetlobno propustnost, tudi ob najslabših svetlobnih pogojev. Glavne lastnosti serije daljnogledov GPO - PASSION 5X:

- tuba daljnogleda 30mm
- iControl osvetlitev
- 5x razpon povečave
- Visoka svetlobna prepustnost
- Briljantna optična zmogljivost
GPObright tehnologija premazovanja leč
- Tehnologija objektiva Double HD

Ko si želite malo več, kot res potrebujete. PASSION ™ 5x 3,5-18x56i omogoča široko vidno polje, odličen prenos svetlobe, odlično ločljivost pri šibki svetlobi in dodatno povečavo za tiste, ki se poslužujejo strelov na velike razdalje.
.

PASSION ™ 5x 1-5x24i je kompakten in lahek širokokotni strelni daljnogled z povečavo od 1x do 5x, ki vam omogoča streljanje na hitro premikajočo se divjad in pa natančno oddajo strela na daljše cilje.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.