Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Optične pike

Optične pike

Optične pike so priljubljena izbira za lovce, saj omogočajo hitro in natančno merjenje na kratkih razdaljah.

Pri izbiri optične pike za lov je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov, kot so velikost in oblika pike, nastavljivost svetlosti, vidno polje in teža.

Velikost in oblika pike se lahko razlikujeta med različnimi proizvajalci in modeli. Najpogostejše oblike pik so krogec, točka, križec in kombinacije teh oblik. Izberite obliko, ki se najbolj prilega vašim potrebam in okusu.

Nastavljivost svetlosti je pomembna funkcija, ki omogoča, da se pika prilagaja različnim svetlobnim pogojem, kot so svetlejši ali temnejši dnevi ali situacije v nizki svetlobi. Najboljše optične pike imajo različne nastavitve svetlosti, od najbolj svetlih za dnevno uporabo do najmanjših za nočno uporabo.

Vidno polje se nanaša na območje, ki ga lahko vidite skozi optično piko. Večje vidno polje vam omogoča boljši pregled nad okolico in lažje lociranje tarče.

Teža optične pike je pomembna predvsem pri dolgotrajni uporabi, saj težka pika lahko povzroči utrujenost ali slabo ravnotežje. Izberite piko, ki je lahka in enostavna za uporabo.

Poleg tega lahko pri izbiri optične pike za lov upoštevate tudi druge dejavnike, kot so kakovost stekla, odpornost proti vremenskim vplivom in druge funkcije.

Uporabnost rdeče pike pri lovu je odvisna od več dejavnikov, kot so velikost pike, svetilnost, kontrast, osvetlitev okolice in vaše lastne sposobnosti uporabe optičnega pripomočka. V idealnih pogojih lahko rdeča pika na optiki pomaga pri ciljanju na razdalji do nekaj sto metrov.

Vendar pa je pomembno upoštevati tudi omejitve optične naprave, kot so omejena ločljivost in povečava. Poleg tega lahko slaba svetloba, megla ali dež omejijo uporabnost rdeče pike pri lovu na daljše razdalje.

Pri določanju uporabnosti rdeče pike pri lovu je pomembno upoštevati tudi vaše osebne preference in izkušnje, zato se lahko razdalja, na kateri je rdeča pika uporabna, razlikuje med posamezniki

Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.