Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Swarovski

Swarovski

Wolfgang Schwarz, strasten lovec in produktni vodja pri SWAROVSKI OPTIK, je pravi poznavalec vseh pomembnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri termovizijske naprave za uspešen nočni lov.

S svojimi izkušnjami ve, da je ključnega pomena zanesljivost naprave. Pri SWAROVSKI OPTIK so znani po svojih vrhunskih izdelkih, ki zagotavljajo visoko zmogljivost in kakovostno delovanje. Z njihovimi termovizijskimi napravami lahko lovci zaupajo, da bodo zanesljivo in natančno zaznavale tarče tudi v najzahtevnejših nočnih pogojih.

Poleg zanesljivosti pa je tudi natančnost izjemno pomembna. Termovizijska naprava mora omogočati jasen in natančen prikaz tarč, da lahko lovec sprejme pravilne odločitve. SWAROVSKI OPTIK se ponaša z visoko ločljivostjo in jasnostjo svojih naprav, ki omogočajo izjemno natančnost pri identifikaciji tarč.

Wolfgang Schwarz se zaveda tudi udobja in praktičnosti pri uporabi termovizijske naprave. Naprava mora biti ergonomsko oblikovana, enostavna za uporabo in prilagodljiva različnim okoljem in situacijam. SWAROVSKI OPTIK stremi k ustvarjanju naprav, ki so intuitivne za uporabo, z udobnimi ročaji in preprostimi kontrolnimi elementi, kar omogoča nemoten in učinkovit lov.

Nazadnje, Wolfgang poudarja tudi pomembnost kakovosti izdelave. SWAROVSKI OPTIK uporablja vrhunske materiale in izvaja temeljite teste, da zagotovi trajnost in vzdržljivost svojih termovizijskih naprav. To pomeni, da boste imeli zanesljivo napravo, ki vam bo služila dolgo časa in vas ne bo pustila na cedilu, ne glede na zahtevne pogoje lova.

Z Wolfgangom Schwarzem in SWAROVSKI OPTIK-om lahko lovci zaupajo, da bodo izbrali termovizijsko napravo, ki bo izpolnila vse njihove potrebe in pričakovanja ter jim omogočila uspešen lov.

S tM 35, lovci lahko zanesljivo računajo na dokazano kakovost, ki jo ponuja SWAROVSKI OPTIK. Ta termovizijski monokular in Clip-On združuje sodobno tehnologijo termovizije, kar omogoča osupljivo izboljšan vid in odgovorno lovljenje v temi.

SWAROVSKI OPTIK je prepoznan kot vrhunski proizvajalec optičnih naprav, ki postavlja visoke standarde v industriji. S tM 35 so nadgradili svojo ponudbo z inovativno termično tehnologijo, ki omogoča lovcem, da bolje vidijo v temi in zaznajo tarče, ki so sicer težko opazne s prostim očesom.

Naprava je zasnovana tako, da ponuja izjemno jasen in natančen prikaz. Z visoko ločljivostjo in zmogljivim senzorjem lahko lovci prepoznajo premike in podrobnosti v okolici tudi v popolni temi. To jim omogoča, da izboljšajo svoje lovne izkušnje in zagotovijo bolj odgovoren in uspešen lov.

TM 35 je oblikovan tako, da omogoča enostavno pripenjanje na različne vrste Swarovski strelnih daljnogledov. S svojo prilagodljivostjo je idealen za lovce, ki želijo izkoristiti prednosti termovizije, ne da bi morali zamenjati svojo obstoječo opremo.


Kot termovizijska naprava Clip-On z 1-kratno povečavo tM 35 navdušuje s svojo absolutno natančnostjo. Skupaj z vašim strelnim daljnogledom SWAROVSKI OPTIK tvori zanesljiv, celovit sistem, ki ga ni potrebno nastreliti. Stožčasta oblika pa omogoča preprosto namestitev na strelni daljnogled, tudi v temi.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.