Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Pulsar


Pulsar: Vidi nevidno

PULSAR je del Yukon Advanced Optics Worldwide, visokotehnološke evropske skupine podjetij s sedežem v Litvi. S sedežem v severovzhodnem delu Evrope nas nenehno navdihuje okoliška narava, zeleni gozdovi, neskončni travniki in umirjene reke te dežele. Vendar nas žene strast, da vidimo, kaj je onstran vidnega, da posežemo po nevidnem in da iz pogleda naredimo nepozaben trenutek.

Ponosno nosimo naziv Narejeno v Evropi ( Made in Europe ). Večino naprednih naprav PULSAR razvijemo, oblikujemo, izdelamo, zapakiramo in pošljemo našim svetovnim distributerjem iz naših tovarn v Evropi. Razvijamo optiko in elektrooptiko z izboljšano funkcionalnostjo za profesionalne in prostočasne avanture. Vdelana in programska oprema lastne proizvodnje zagotavljata optimizacijo in bistveno kakovost naših naprav. Z nenehnimi tehnološkimi inovacijami skušamo izboljšati človekove sposobnosti ter mu zagotoviti obvladovanje in večjo uspešnost v neugodnih naravnih razmerah.

Brezkompromisna kakovost in udobje uporabe

V izjemno hitrem svetu se trudimo, da bi vam ponudili izdelke, ki bi odpravili naravne omejitve, ki vas upočasnjujejo, da bi se lahko osredotočili na tisto, kar je najpomembnejše.

Verjamemo, da veselje do vsake nove izkušnje prihaja s sposobnostjo podoživeti trenutek in ga videti na lastne oči. Želimo, da doživite celotno paleto tega vznemirjenja, zato nikoli ne sklepamo kompromisov glede kakovosti in udobja naprav PULSAR in dokazano jih odlikuje visoka uporabnost.

Vsako leto lansiramo več novih izdelkov, zato želimo biti narekovalci trendov v niši in zagotoviti večji uspeh naše skupnosti v neugodnih naravnih razmerah. Pulsarjevo profesionalno linijo izdelkov sestavljajo toplotne in digitalne naprave za dnevno in nočno opazovanje samo za civilno uporabo. (https://www.pulsar-nv.com/glo/support/export-and-sales-restriction-policy/200/)

Naša linija izdelkov vključuje:

Monokularje
Daljnoglede / Dvoglede
Strelne daljnoglede
CLIP ON adapterje

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.