Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

CL II

Elegantna zasnova, najboljši materiali, inovativna in uveljavljena tehnologija so pomembne lastnosti vseh lovskih pušk iz STEYR ARMS - zdaj in v preteklosti. Kakovost izdelkov, zanesljivost in natančnost sta legendarna, saj so bili ustanovljeni leta 1864. Lovci in strelci široma po svetu cenijo te značilnosti in dejstvo, da imajo v uporabi dragocen in edinstven izdelek.

Visoka zanesljivost, dolga življenjska doba, maksimalna natančnost in priročnost uporabe so samo nekatere od značilnosti STEYR MANNLICHER CL II. V kombinaciji s S.B.S. (Safe Bolt System) varovalka 2 + 1 zagotavlja najvišje varnostne standarde za lovske puške.

Tako kot pri starih klasičnih modelih novi STEYR MANNLICHER CL II ponuja številne različice, ki strelcem in lovcem omogočajo, da izberejo svojo puško.

V letu 2018 je Steyr Mannlicher uvedel navoj na cevi, ki je namenjen montaži kompenzatorja odsuna in sicer na vse puške, ki so brez merkov že serijsko, za puške, ki pa imajo merke pa je navoj opcijsko. V obeh primerih znaša doplačilo 103 € na ceno puške.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.