Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

GPOTAC

GPOTAC

. 

German Precision Optics: GPOTAC

.

This line of tactical riflescopes packs incredible high-demand features into every item. Massive mil-rad turrets, mil-spec reticles, fiber optic iControl illumination with auto-off functionality and stunning optical performance will shake shooters to their core. Built with 30mm and 34mm main tubes, these riflescopes allow for an optimal range of adjustment. Feature for feature, spec for spec, you will find no better optic for your demanding needs.

  • 30mm and 34mm main tubes
  • Massive mil-rad set and lock turrets
  • iControl illumination options
  • Custom mil-spec Horseshoe reticle
  • 4X, 6X, 8X zoom technology
  • First focal plane reticles
  • GPObright lens coating technology
  • Machined aluminum magnification ring

. 

Osvetlitev iControl ™ zagotavlja uporabnikom, da imajo vedno na voljo osvetljeno piko, ko je najbolj potrebna. Daljnogled samodejno izključi osvetlitev, ko je elektronski modul stacioniran več kot 3 ure, poleg tega pa opozarja uporabnike, ko ima baterija samo 15% preostale moči.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.