Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

MeOpta

MeOpta

Meopta – A BETTER VIEW OF THE WORLD - precizna optika od leta 1933
Z več kot 85 leti izdelave najboljše optike na svetu vemo, kako povečati prepustnost svetlobe, vizualno jasnost in 
optično odličnostjo, saj se najboljši lov zgodi v najslabši svetlobi in v vseh vremenskih razmerah. Ponašamo se z široko paleto strelnih daljnogledov zasnovanih za streljanje v vseh situacijah, od kratkih do dolgih razdalj.
Za opazovanje narave v osupljivih detajlih pa lahko izberete enega od našega širokega izbora daljnogledov ali dvogledov.
Meopta je tukaj za vaš boljši pogled na svet.


OD USTANOVITVE ORIGINAL PODJETJA OPTIKOTECHNA PRED VEČ KOT 85 LETI 
Meopta je bila posvečena izdelavi najboljših optičnih izdelkov na svetu. Naše podjetje oblikuje in izdeluje trajne izdelke
ki se ponašajo z izjemno kakovostjo, vrhunsko zmogljivostjo in neprimerljivo vrednostjo za naše stranke.

FILOZOFIJA PODJETJA
Skupaj z izjemno željo po doseganju odličnosti v vsem, kar počnemo, že skoraj devet desetletij izjemno dobro služimo našemu podjetju,
našim zaposlenim in, kar je najpomembneje, našim strankam.

VODILNI V INOVACIJAH
Meopta bo še naprej vodilna v razvoju novih izdelkov in tehnologij, ki so zasnovane tako, da presegajo pričakovanja in našim strankam zagotavljajo izjemno vrednost.
 
 
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.