Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

MeOpta

MeOpta

Meopta – A BETTER VIEW OF THE WORLD - precizna optika od leta 1933
Z več kot 85 leti izdelave najboljše optike na svetu vemo, kako povečati prepustnost svetlobe, vizualno jasnost in
optično odličnostjo, saj se najboljši lov zgodi v najslabši svetlobi in v vseh vremenskih razmerah. Ponašamo se z široko paleto strelnih daljnogledov zasnovanih za streljanje v vseh situacijah, od kratkih do dolgih razdalj.
Za opazovanje narave v osupljivih detajlih pa lahko izberete enega od našega širokega izbora daljnogledov ali dvogledov.
Meopta je tukaj za vaš boljši pogled na svet.

OD USTANOVITVE ORIGINAL PODJETJA OPTIKOTECHNA PRED VEČ KOT 85 LETI
Meopta je bila posvečena izdelavi najboljših optičnih izdelkov na svetu. Naše podjetje oblikuje in izdeluje trajne izdelke
ki se ponašajo z izjemno kakovostjo, vrhunsko zmogljivostjo in neprimerljivo vrednostjo za naše stranke.

FILOZOFIJA PODJETJA Skupaj z izjemno željo po doseganju odličnosti v vsem, kar počnemo, že skoraj devet desetletij izjemno dobro služimo našemu podjetju,
našim zaposlenim in, kar je najpomembneje, našim strankam.

VODILNI V INOVACIJAH
Meopta bo še naprej vodilna v razvoju novih izdelkov in tehnologij, ki so zasnovane tako, da presegajo pričakovanja in našim strankam zagotavljajo izjemno vrednost.

Delimo vašo strast do lova
Optika Meopta vam bo pomagala do najboljših trofej. Naši strelni daljnogledi in dvogledi skupaj z vami tvorijo odlično lovsko ekipo. Naši izdelki bodo vaša podpora v vseh svetlobnih razmerah – od zore do mraka. Izbirate lahko med različnimi serijami strelnih daljnogledov z izjemno optično zmogljivostjo. Poleg univerzalnih strelnih daljnogledov za vsestransko delovanje vam lahko ponudimo posebne izdelke, namenjene premikajočim se tarčam, nekateri so zasnovani za streljanje na velike razdalje, imamo pa tudi širok izbor pravih strokovnjakov za mrak. Izberite enega od naših daljnogledov z evropskimi natančnimi lečami in bodite prepričani, da bo vaš lov vedno uspešen.

Opazujte naravo v osupljivih podrobnostih
Doživite lepoto naravnega sveta od blizu, v visoki ločljivosti in živih barvah. Meopta bo vaš partner v vaših dogodivščinah v divjini. Kamorkoli greste, lahko z našimi daljnogledi in spektivi opazujete divje živali. Samo izberite tisto, ki vam je najbolj všeč. Daljnogled MeoStar B1 je izdelan v Evropi z natančnimi lečami in naprednimi premazi. Daljnogledi MeoPro HD so sestavljeni v Evropi in dobavljeni z lečami HD ločljivosti. MeoStar S2 82 HD z zamenljivimi okularji je najboljša izbira med zornimi daljnogledi. Optični daljnogled MeoPro 80 HD ponuja nagrajeno zmogljivost za razumno ceno

Ko je uspeh edina možnost
Od tekmovanja do borbe, od športnega streljanja do zaščite nudimo širok izbor strelnih daljnogledov in namerilnih naprav tipa red-dot. Če imaš le en strel in ne moreš zgrešiti tarče, moraš zaupati svoji optiki. Zato smo ustvarili strelne daljnoglede serije MeoTac in serije ZD – najboljša optika za res zahtevne pogoje in izkušene strelce. Z naprednimi balističnimi nastavitvami in evropskimi natančnimi lečami lahko izberete odlično opremo za streljanje na velike razdalje. Imamo tudi popolno ujemanje za pištole, šibrovke in taktično orožje. Naše rdeče pike so zasnovane za bližnje tarče in hitro streljanje.

Izberite pravi izdelek, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Lovci bodo navdušeni nad našo široko paleto strelnih daljnogledov, zasnovanih za streljanje v vseh situacijah, od kratkih do velikih razdalj. Za opazovanje narave v osupljivih podrobnostih boste izbrali enega iz naše široke izbire daljnogledov ali zornih daljnogledov. Meopta je tukaj za vaš boljši pogled na svet.

 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.