Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

BUL Armory

Bul Armory je proizvajalec pištol iz Izraela, ki je specializiran za izdelavo pištol za IPSC in druge strelske športe. Njihove pištole so znane po visoki kakovosti, natančnosti in zanesljivosti.

Med najbolj priljubljenimi pištolami Bul Armory so:

  • Bul SAS II: To je njihova najbolj znana pištola, ki je na voljo v več različicah za različne kalibre. Ima odlično uravnotežen dizajn, natančnost in zanesljivost ter je priljubljena med tekmovalci v IPSC-ju.

  • Bul M-5: Ta pištola je namenjena predvsem za streljanje na dolge razdalje. Ima dolg cevni prijemnik in pištolski okvir ter je na voljo v kalibru .40 S&W.

  • Bul Storm: Ta pištola je namenjena za uporabo v vseh vrstah streljanja. Ima lahek polimerni okvir, odličen oprijem in natančnost ter je na voljo v več različicah za različne kalibre.

  • Bul Cherokee: Ta pištola je namenjena predvsem za obrambo. Ima kratek cevni prijemnik in polimerni okvir ter je na voljo v kalibru 9mm.

Vse pištole Bul Armory so ročno izdelane in imajo visoko kakovostno izdelavo ter so zato relativno drage. Vendar pa so zaradi svoje kakovosti in zanesljivosti zelo priljubljene med tekmovalci v IPSC-ju in drugih strelskih športih ter med ljubitelji pištol na splošno.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.