Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

RS SOLO

RS SOLO

Strasser - 100 % izdelano v Avstrij

Prva izbira za lovce in športnike, ki se zavedajo kakovosti
12-letna garancija proizvajalca za vse lovske in športne puške

Hitra. Varna. Zanesljiva. 

Repetirne puške iz družine Strasser se ponašajo z premovlečnim zaklepom in možnostjo izbiranja med več kot 20 različnimi kalibri. Puške se po kvaliteti izdelave uvrščajo v sam vrh elitnih svetovnih pušk. Modeli RS SOLO imajo enake lastnosti kot RS14, vendar menjava cevi ni mogoča

Pri Strasserju oblikujejo vašo osebno lovsko puško - puška je tako individualna kot njen lastnik
Stranske plošče na vaši premovlečni puški STRASSER  lahko kadar koli zamenjate. Ni pomembno, ali se odločite za elegantne lesene stranske plošče. Repetirna ročica iz lesa ali vaše inicialke na pokrovčku pištolskega ročaja bodo zaokrožili paket, ki bo vašemu orožju dodal osebno noto.

Brezkompromisna natančnost Strasserja

Vsako orožje je tako edinstveno in natančno kot njegov lastnik! Vrh natančnosti in zanesljive tehnologije.

Natančna montaža

Puške STRASSER z premovlečnim zaklepom so pripravljene za posebej razvito tritočkovno montažo s krogličnim vpetjem. Ta geometrijsko popolna oblika pomeni, da se ta montaža z zelo natančno ponovljivostjo nahaja še posebej nizko na ustju. Ta montaža omogoča namestitev in demontažo optike z eno roko. Hitro, enostavno in natančno! MODELI EVOLUTION SO SERISJKO OPREMLJENI Z INTEGRIRANO PICATINNY LETVIJO

Puška je tako dobra, kot je dober njen sprožilec

Za to zelo občutljivo komponento imajo vsi modeli pušk podjetja STRASSER na voljo varne patentirane rešitve, ki jim ni para. Sprožilni sklop je mogoče odstraniti brez orodja. Kombinirani neposredni sprožilec z nastavljenim sprožilcem je mogoče nastaviti na tri teže; lažjo, srednjo ali težjo, prav tako brez orodja.

Naprožilu je mogoče nastaviti težo proženja od 100 do 200 g. Za vsestransko varnost tega sklopa pri odprtem zaklepu poskrbi mehanizem za samodejno ponastavitev. 

Nova sprožilna enota STRASSER NX - dosleden razvoj.

Vsi navdušenci nad našimi kombiniranimi sprožilci Strasser, ki že vedo za dobro obnašanje sprožilca, bodo nad tem nadaljnjim razvojem preprosto navdušeni!

Zasnovali smo nov sprožilec z odličnimi sprožilnimi lastnostmi za vse tiste, ki so si vedno želeli povsem neposreden sprožilec.

Nova sprožilna enota NX (Next Generation) podjetja STRASSER navdušuje s težo sprožilca približno 680 gramov, dolžinsko nastavljivo oddaljenost sprožilca in odlično nastavljeno zaporo sprožilca.

Podporna ročica je na običajen način prevlečena s prevleko DLC (Diamond Like Carbon) in dodatno izboljša fantastične lastnosti naše nove sprožilne enote NX. Nova zasnova varovala sprožilca daje celotni puški športen videz in tako jasno izstopa med našimi kombiniranimi sprožilci.

Vsako puško STRASSER je mogoče neposredno konfigurirati z novo sprožilno enoto NX. Na zahtevo je seveda možna tudi naknadna vgradnja*).

Zagotavlja, kar obljublja

Puške STRASSER imajo inovativen zaklep, ki se zaklene v cev in strelcu zagotavlja največjo varnost tudi pri najvišjih pritiskih plina. Sestavljen je iz štirih zelo natančnih trdnih sestavnih delov v obliki "kvadranta", izdelanih iz kaljenega jekla. V zaklenjenem stanju se te po celotni površini zaklepa pozitivno vpenjajo v sprejemne reže v cevi in optimalno absorbirajo nastale sile. Na ta način zaklep z radialnimi elementi RS zagotavlja največjo varnost in natančnost pri vseh kalibrih - strel za strelom.

Repetirne puške iz družine Strasser se ponašajo z premovlečnim zaklepom in možnostjo izbiranja med več kot 20 različnimi kalibri.

Puške se po kvaliteti izdelave uvrščajo v sam vrh elitnih svetovnih pušk.

Modeli RS SOLO nimajo opcije menjave cevi.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.