Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Puške šibernice

Puške šibernice

PRILAGAJANJE SODOBNEMU ČASU

Svet lova se je popolnoma spremenil. Novi lovci imajo drugačne navade in potrebe. Pri Franchiju to dobro razumemo, saj smo sami strastni lovci, kot ste vi. Zato se nenehno prilagajamo in ustvarjamo izdelke, ki odražajo sodobne trende in izpolnjujejo pričakovanja današnjih lovcev. Z nami ste lahko prepričani, da imate partnerja, ki razume vašo strast in vam ponuja orodja, ki bodo izpolnila vaše potrebe na najboljši možen način.

PRIORITETA: LOVCI NA PRVEM MESTU

Franchi ne proizvaja zgolj "orožja", ampak "lovske puške in puške", ki so natančno prilagojene vašim potrebam. Vsi Franchi modeli so zasnovani s strastnimi lovci, za lovce. Naša predanost in razumevanje lovske skupnosti nam omogočata, da ustvarjamo izdelke, ki so oblikovani tako, da izpolnjujejo vaše pričakovanja in zahteve. Pri Franchiju smo ponosni, da smo vaš zanesljiv partner na lovskih poteh, ki vam zagotavlja orodja, ki so prilagojena vašemu načinu lova in vam omogočajo popolno izkušnjo v naravi.

Franchi je ugledno podjetje, specializirano za proizvodnjo pušk in šibernic. Podjetje Franchi se ponaša z dolgoletno tradicijo in je znano po kakovostnih in inovativnih izdelkih.

Franchi proizvaja šibernice različnih kalibrov in modelov, zasnovane za lov, športno streljanje in taktične namene. Njihove šibernice so znane po izjemni natančnosti, zanesljivosti in ergonomskem oblikovanju.

Podjetje Franchi uporablja vrhunske materiale in tehnologije pri izdelavi šibernic, da zagotovi visoko kakovost in vzdržljivost. Njihove puške in šibernice so oblikovane tako, da ponujajo udobno in intuitivno uporabo ter izboljšano strelsko izkušnjo.

Franchi je priznana blagovna znamka med strelci in lovci po vsem svetu zaradi svoje zavezanosti kakovosti, inovacijam ter odličnemu oblikovanju.

Franchi: Feels Right!

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.