close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Lupo BE.S.T.

Lupo BE.S.T.

Puške Benelli imajo lov v svojem DNK-ju, zahvaljujoč svoji modularnosti in natančnosti.
Zaklepne puške so bile zasnovane s sistemom integriranih rešitev za zagotavljanje dosledne natančnosti pod MOA. Ponujajo tudi absolutno modularnost, tako da 
so puške prilagodljive in se lahko prilagodijo zgradbi vsakega lovca. Puške Benelli so rojene z Lupo, pravim koncentratom tehnologije v službi lovca.

 
• Natančnost: Lupo ima natančen prosto lebdečo cev, obdelano s Crio, pritrjeno na podaljšek cevi iz kaljenega jekla
• Napredna ergonomija in prilagodljivost: Oblika Benelli Lupo je bila optimizirana za nadzor. Konfiguracija v slogu šasije ločenega kopita, sprejemnika in prednjega dela
omogoča strelcu, da Lupo prilagodi enemu od 36 položajev. • Udobje: Benelli Lupo ukroti odsun s patentiranim vgrajenim sistemom Progressive Comfort in ličnico Combtech.
Doseg prstov do sprožilca je prav tako nastavljiv z vključenimi distančniki, ki jih lahko namestite med sprejemnik in kopito.
Škatlasti dvoredni nabojnik je neverjetno enostaven za polnjenje, vstavljen v puško ali iz nje. Zgornja varovalka za obe roki je lahko dostopna.
Airtouch Grip površine pa omogočajo varen in čvrst oprijem puške.
Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.