Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Sauer

Sauer

Najstarejši nemški proizvajalec lovskega strelnega orožja J.P. SAUER & SOHN že 268 let zagotavlja lovcem orožje brezkompromisne kakovosti, izjemne natančnosti in brezčasne lepote. Ta zmagovalna formula je navdihnila kar osem generacij lovcev, ter tako družbo Sauer uvrstila med vodilne svetovne proizvajalce lovskega orožja. Njihova edinstvena dediščina ni stvar naključja, temveč je zgrajena s poštenim delom odgovorno delujočih ljudi, ki so ponosno zavezani svojim koreninam, si vedno prizadevajo za nenehne inovacije in ohranjajo tisto, kar je najboljše. Ko sem na lovu s svojo puško, ob vsaki mehanski in umetniški podrobnosti začutim strast in predanost, s katerima so predniki živeli te vrednote in postavili temelje za filozofijo podjetja Sauer & Sohn.
Lovske puške Sauer so orožje za mnoge generacije.

 SAUER 100 NAJBOLJŠI V SVOJEM RAZREDU

S100 poleg zanesljivosti in najboljše izdelave združuje vse potrebne lastnosti sodobne lovske puške podjetja J.P. SAUER & SOHN. Vse je ravno ustrezno: zmogljivost, kakovost in cena. Z modelom S100 je družba J.P. SAUER & SOHN dvignila standarde za vstopne puške z zaklepom na povsem novo raven. Zaradi prepričljivih lastnosti, kot so nastavljiv enostopenjski sprožilec, tristopenjska varnost, hladno kovana cev s kladivom, Sauerjevo znano gladko gibanje zapaha ter elegantna in ergonomska geometrija kopita po vzoru uspešnih pušk S 404 in S 101, je S 100 merilo vsega v svojem razredu.

SAUER 101 TRADICIONALNA ZAVEZA

S101 je vrhunska puška za lovce, ki imajo raje klasično strelno orožje brez modularnega sistema, vendar se ne želijo odreči legendarnim lastnostim Sauerja kot so natančnost, gladko delovanje zaklepa, zanesljivost in popolno ravnotežje. Puška S 101 je v celoti oblikovana v tradicionalnem slogu, kljub temu pa je polna edinstvenih podrobnosti, ki jih navdihuje premijski razred Sauer. Rodila se je puška, ki bo še vedno navdihovala naše vnukinje in vnuke.

SAUER 404 - TEHNOLOGIJA IN ELEGANCA 21. STOLETJA

S puško Sauer 404 družba J.P. SAUER & SOHN ponosno predstavlja koncentrirano praktično znanje in tehnologijo 21. stoletja, ki je nastala na temeljih skoraj 270-letne zgodovine družbe J.P. SAUER & SOHN. Paradni konj njihove ponudbe izdelkov pooseblja nič več in nič manj kot bistvo njihovih zgodovinsko uspešnih pušk. Sauer 404 ustreza najvišjim zahtevam glede varnosti, natančnosti in prilagodljivosti. Še vedno ostaja to, česar ne morete zanikati, temveč le videti, čutiti in občutiti: brezčasno lepa puška, ki je rasla skozi generacije in je ustvarjena za prihodnje generacije. To je popolnost v svoji najbolj elementarni obliki ali na kratko: pravi Sauer.

NOVA SAUER 303 - ELEGANTNA. HITRA. ZANESLJIVA

Ko goniči kričijo in psi lajajo, se kmalu zatem izpod grmovja poženejo divji prašiči, je čas za polavtomatsko puško S303. Naša nova S 303 združuje eleganten videz z največjo učinkovitostjo in zagotavlja varen nadaljnji strel brez ročnega ponovnega polnjenja. Vendar pa ta puška ponuja še več: polavtomatski mehanizem zmanjša odsun puške za skoraj 30 odstotkov, natančnost pa ostaja v vsakem trenutku neomajna. Zato je nova S 303 nesporna kraljica lova. Mini univerzalni ključ, ki je vgrajen v kopito puške, je na prvi pogled videti le kot snemljiva zanka za pas. Po odstranitvi se pokaže, da gre za izjemno stabilen ključ, s katerim lahko prednji del in kopito v trenutku razstavite brez uporabe drugega orodja. To ni briljantno le med potovanjem, temveč tudi takrat, ko se puška na lovu umaže in jo je potrebno hitro očistiti.

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.