Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Sauer 101

Sauer 101

Najstarejši nemški proizvajalec lovskega strelnega orožja J.P. SAUER & SOHN že 268 let zagotavlja lovcem orožje brezkompromisne kakovosti, izjemne natančnosti in brezčasne lepote. Ta zmagovalna formula je navdihnila kar osem generacij lovcev, ter tako družbo Sauer uvrstila med vodilne svetovne proizvajalce lovskega orožja. Njihova edinstvena dediščina ni stvar naključja, temveč je zgrajena s poštenim delom odgovorno delujočih ljudi, ki so ponosno zavezani svojim koreninam, si vedno prizadevajo za nenehne inovacije in ohranjajo tisto, kar je najboljše. Ko sem na lovu s svojo puško, ob vsaki mehanski in umetniški podrobnosti začutim strast in predanost, s katerima so predniki živeli te vrednote in postavili temelje za filozofijo podjetja Sauer & Sohn.
Lovske puške Sauer so orožje za mnoge generacije.

SAUER 101 TRADICIONALNA ZAVEZA

S101 je vrhunska puška za lovce, ki imajo raje klasično strelno orožje brez modularnega sistema, vendar se ne želijo odreči legendarnim lastnostim Sauerja kot so natančnost, gladko delovanje zaklepa, zanesljivost in popolno ravnotežje. Puška S 101 je v celoti oblikovana v tradicionalnem slogu, kljub temu pa je polna edinstvenih podrobnosti, ki jih navdihuje premijski razred Sauer. Rodila se je puška, ki bo še vedno navdihovala naše vnukinje in vnuke.

S101 GTI

Sauer  S101 GTI je na področju ergonomije v vrhu svojega razreda. Ključna podrobnost za sproščeno in natančno streljanje je njegov po višini nastavljivo kopito. To pomeni idealno poravnavo očesa in strelnega daljnogleda, sproščeno držo roke in optimalen pritisk na sprožilec. Poleg tega je S 101 GTI opremljena z dodatnimi vrhunskimi funkcijami, kot so cev z navojem za montažo dušilca ali kompenzatorja odsuna, snemljive zanke za pas in adapter za bipod strelne nogice.

S101 ARTEMIS

Osrednji del modela S101 Artemis so optimalne dimenzije za pripadnice ženskega spola. Kompaktna dolžina, eleganten ročaj in zmanjšana razdalja med sprožilcem in kopitom so trije stebri, na katerih sloni popolno prileganje za žensko populacijo. Ne samo telo puške, tudi celotna postavitev je zasnovana tako, da navdušuje. Zaradi 51 cm dolge cevi Artemis očara z izjemnim ravnotežjem pri skupni teži pod tremi kilogrami.

S101 CLASSIC

Kot pove že ime, je S 101 Classic klasični vstopni model družine Sauer 101. Zaradi vitkih linij polnega kopita iz orehovega lesa in elegantnega kopiščka, odraža S 101 Classic tradicijo brezčasno lepih lovskih pušk podjetja J.P. SAUER & SOHN.

S101 SELECT

Model S 101 Select s sodobnim laserskim vzorcem na orehovem kopitu in tradicionalnim ohišjem zaklepa je odličen primer elegantne povezave med trdno izdelavo orožja in revolucionarno obdelavo lesa.

S101 HIGHLAND XTC

Sauerjeva nova, popolnoma uravnotežena vsestranska puška. Opremljena je z ročno izdelanim kopitom iz pravih ogljikovih vlaken, flutirano cevjo z navojem, flutiranim zaklepom in vsemi vrhunskimi funkcijami linije S 101. Vse to s skupno rekordno težo 2.455 gramov (5,4 funta).

S101 CLASSIC XT

Ko tehnologije ne morete več izboljšati, vam preostane le, da jo še bolje zaščitite. Robustna polimerno kopito modela S 101 Classic XT kljubuje vsem preizkušnjam, zaradi premaza Soft Touch pa zagotavlja varno in tiho rokovanje.

S101 CLASSIC XTA

Uspešne lastnosti modela S 101 Classic XT dopolnjuje model Classic XT-A s po višini nastavljivim kopitom ERGO MAX. Višino ličnice je mogoče individualno prilagoditi potrebam lovca in omogoča popolno poravnavo očesa z namerilno napravo kot je strelni daljnogled ali rdeča pika.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.