Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Victory FL

Daljnogledi Zeiss Victory FL sodijo med najboljše optične izdelke na svetu in puščajo le malo prostora za izboljšave. FL koncept (uporaba fluoridnega stekla leč) omogoča boljšo prepustnost svetlobe in hkrati izjemno ostrino. Na vse površine leč nanesen večslojni premaz Zeiss T* zagotavlja minimalne odboje svetlobe in popačenja slike. Na zunanje površine leč je dodatno nanesen še LotuTec večslojni premaz, ki otežuje oprijem umazanije in preprečuje nastanek rose na površinah v slabih vremenskih razmerah in mrazu. Notranja prostornina daljnogledov Victory FL je napolnjena z dušikom brez vsebnosti vodne pare, tako da je tudi v najhujšem mrazu zagotovljeno, da se na notranji strani leč ne bo ustvarila meglica kondenziranih kapljic. LotuTec zunanji premaz, dušikovo polnjenje in vodotesno gumirano ohišje iz kompozitnih materialov zagotavljajo brezkompromisno uporabo tudi v najtežjih pogojih.

Daljnogledi Zeiss Victory FL so namenjeni tistim, ki dajejo kvaliteti absolutno prednost.   

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.