close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Titan 3 / Titan 6

Titan 3 / Titan 6

Rößler AUSTRIA je majhno družinsko podjetje s sedežem v Kufsteinu. Že od leta 1996 proizvajajo visokokakovostne lovske puške, ki so lahko samo "Made in AUSTRIA".

Že vrsto let je naša serija TITAN® priljubljena in zelo iskana med lovci po vsej Evropi. Modeli TITAN® navdušujejo s svojo natančnostjo, preprostim in intuitivnim upravljanjem, trdno izdelavo in elegantnim dizajnom. Skratka, to je orožje, na katero se lahko zanesete, a je hkrati prilagodljivo in imajo svojo osebnost. To je zato, ker je naše lovske puške mogoče prilagoditi in sestaviti natančnim zahtevam vsakega strelca.

Navdušeni smo nad ustvarjanjem visokokakovostnih lovskih pušk, ki smo jih do sedaj sestavili že več kot 30.000. Zato smo si zadali poslanstvo združiti tradicionalno izdelavo z najnovejšimi tehnologijami. To je bila prednostna naloga že ustanovitelja našega podjetja Ericha Rößlerja. Spodbujamo mlade talente na obetavnem modularnem področju obdelave kovin, hkrati pa zaposlujemo tradicionalne orožarje: popolna kombinacija tradicije in inovativnosti.

TITAN 3® | TITAN 6® .... profesionalna, zanesljiva, natančna!

Priznana avstrijska puškarna Rössler Waffen navdušuje lovske entuziaste že desetletja s svojimi brezčasno elegantnimi in tehnološko dovršenimi puškamiPuške Titan so edine v tem cenovnem razredu, ki vam omogočajo menjavo  cevi in kalibra. 

TITAN 3® | TITAN 6® je lovska puška s klasičnim rotacijskim zapiranjem zaklepa. Puške so dobili imena po svojih sistemih zaklepa: tri ali šest zaklepnih bradavic na zaklepu se zapirajo neposredno v cev in tako predstavljajo najvarnejši sistem zaklepanja v tej kategoriji orožja. Velika kontaktna površina z velikim številom zaklepnih bradavic zagotavlja optimalno varnost.

VELIKA FLEKSIBILNOST

Večja prilagodljivost na terenu: TITAN 6® vam omogoča enostavno menjavo cevi kadar koli. V samo nekaj hitrih korakih lahko prilagodite kaliber svojega orožja, da bo ustrezal pogojem lova. Zato potrebujete samo eno puško, ki bo dobro opremljena tako za individualni lov kot za lov na pogonih.

EKSTREMNA HITROST

Boljša prilagoditev pomeni več uspeha: udarna igla se nagiba z uporabo dvojnega nateznega vodila, kar omogoča hitro in enostavno delovanje puške. Čas vžiga netilke 1,7 milisekunde je eden najhitrejših na svetu. Udobno in hitro polnjenje in praznjenje orožja prek snemljivega nabojnika poveča vašo hitrost v vseh lovskih situacijah, kar vam daje izrazito prednost

PRILAGOJENE VARIANTE

Več izbire: Individualno sestavite svoj TITAN 6® z izbiro med širokim naborom možnosti. Poleg na stotine različnih kombinacij cevi lahko izbirate med različnimi površinskimi obdelavami, sprožilci, merki in še veliko več. Če med našo standardno ponudbo ne najdete svojega sanjskega orožja, vam bomo z veseljem izpolnili tudi morebitne posebne zahteve. Za več informacij in ogled vseh variant si oglejte naš konfiguratorIzbrano konfiguracijo nam lahko pošljete na naš email info@slovarms.si in z veseljem vam bomo pripravili konkurenčno ponudbo.

NAJVIŠJA NATANČNOST

Izkoristite kar največ iz svoje puške: Zanesljivost TITAN 6® in njihova natančnost streljanja pričata o odlični kakovosti njihovega proizvodnega procesa in uporabljenih materialov. Z uporabo najnovejše tehnologije in sodelovanja s partnerji z dolgoletno tradicijo in strokovnim znanjem izdelujemo po najvišjih standardih kakovosti. Zgodbe o uspehu, zadovoljstvo strank in nadaljnji uspeh na mednarodnem trgu dokazujejo uspeh našega koncepta vsak dan.

TITAN 3® | TITAN 6® je lovska puška s klasičnim rotacijskim zapiranjem zaklepa. Puške so dobili imena po svojih sistemih zaklepa: tri ali šest zaklepnih bradavic na zaklepu se zapirajo neposredno v cev in tako predstavljajo najvarnejši sistem zaklepanja v tej kategoriji orožja. Velika kontaktna površina z velikim številom zaklepnih bradavic zagotavlja optimalno varnost. TITAN 6® vam omogoča enostavno menjavo cevi kadar koli. V samo nekaj hitrih korakih lahko prilagodite kaliber svojega orožja, da bo ustrezal pogojem lova. Zato potrebujete samo eno puško, ki bo dobro opremljena tako za individualni lov kot za lov na pogonih.

Individualno sestavite svoj TITAN 6® z izbiro med širokim naborom možnosti. Poleg na stotine različnih kombinacij cevi lahko izbirate med različnimi površinskimi obdelavami, sprožilci, merki in še veliko več. Če med našo standardno ponudbo ne najdete svojega sanjskega orožja, vam bomo z veseljem izpolnili tudi morebitne posebne zahteve. Za več informacij in ogled vseh variant si oglejte naš konfiguratorIzbrano konfiguracijo nam lahko pošljete na naš email info@slovarms.si in z veseljem vam bomo pripravili konkurenčno ponudbo.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.