Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Sauer 100

Sauer 100

Najstarejši nemški proizvajalec lovskega strelnega orožja J.P. SAUER & SOHN že 268 let zagotavlja lovcem orožje brezkompromisne kakovosti, izjemne natančnosti in brezčasne lepote. Ta zmagovalna formula je navdihnila kar osem generacij lovcev, ter tako družbo Sauer uvrstila med vodilne svetovne proizvajalce lovskega orožja. Njihova edinstvena dediščina ni stvar naključja, temveč je zgrajena s poštenim delom odgovorno delujočih ljudi, ki so ponosno zavezani svojim koreninam, si vedno prizadevajo za nenehne inovacije in ohranjajo tisto, kar je najboljše. Ko sem na lovu s svojo puško, ob vsaki mehanski in umetniški podrobnosti začutim strast in predanost, s katerima so predniki živeli te vrednote in postavili temelje za filozofijo podjetja Sauer & Sohn.
Lovske puške Sauer so orožje za mnoge generacije.

 SAUER 100 NAJBOLJŠI V SVOJEM RAZREDU

S100 poleg zanesljivosti in najboljše izdelave združuje vse potrebne lastnosti sodobne lovske puške podjetja J.P. SAUER & SOHN. Vse je ravno ustrezno: zmogljivost, kakovost in cena. Z modelom S100 je družba J.P. SAUER & SOHN dvignila standarde za vstopne puške z zaklepom na povsem novo raven. Zaradi prepričljivih lastnosti, kot so nastavljiv enostopenjski sprožilec, tristopenjska varnost, hladno kovana cev s kladivom, Sauerjevo znano gladko gibanje zapaha ter elegantna in ergonomska geometrija kopita po vzoru uspešnih pušk S 404 in S 101, je S 100 merilo vsega v svojem razredu.

S100 FIELDSHOOT

Streljanje v tarčo ali lov na plenilce: Novi S 100 Fieldshoot je popolna izbira, kadar je najpomembnejša največja osredotočenost na tarčo. Od zunaj puška očara z lesenim laminatnim kopitom s temno oljno prevleko, ki ga je mogoče individualno prilagoditi potrebam strelca. Poleg tega je 620 mm (24 ˝ ) dolga cev Varmint Match debeline 22mm zaradi česar je Fieldshoot zagotovilo za natančnost pri streljanju na velike razdalje in dolgih strelskih serijah.

S100 CLASSIC XT

Kakovost, izdelana v Nemčiji, natančnost, ki jo je izdelal Sauer: S 100 Classic XT s priročnim in robustnim polimernim kopitom ponuja neprekosljivo razmerje med kakovostjo in ceno.

S100 CLASSIC

The model Classic is the tasteful entry into the world of the S100. The robust DURA-BEECH wooden stock and the matt burnished barrel surface give this rifle the appearance of a traditional tool.

S100 CLASSIC

Model Classic je odličen vstop v svet pušk modela S100. Robustno leseno kopito DURA-BEECH in matirana površina cevi dajeta tej puški videz tradicionalnega orodja.

S100 STAINLESS XTA

Popolnoma nova puška S 100 Stainless XTA združuje vzdržljivost na prostem, ergonomijo streljanja in eleganco v eni sami puški.

Zanesljivost, najvišja kvaliteta izdelave in vse potrebne lastnosti sodobne lovske puške proizvajalca J.P. SAUER & SOHN označuje novi Sauer model -100. Vse na njej je ravno prav: zmogljivost, kakovost in cena. Z modelom S 100 J.P. SAUER & SOHN postavlja standard v vstopni razred lovskega orožja na novo raven. Vse puške Sauer 100 se ponašajo z naslednjimi lastnostmi, kot so: nastavljiv neposredni sprožilec, neslišna trostopenjska varovalka in hladna kovana cev, ki je vzrok za neverjetnost natančnost lovskih repetirnih pušk Sauer.  Ob doplačilu je možno naročiti cev v navojem za dušilec ali kompenzator odsuna, opcijsko je na voljo tudi krajšanje cevi in pa izbira fiber optics svetlečih merkov.

 

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.