Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Laserski daljinomeri

Laserski daljinomeri

Laserski daljinomerji so uporabni pripomočki za lovce, saj omogočajo natančno merjenje razdalj do cilja, kar je ključnega pomena za natančen strel. Pri uporabi laserskega daljinomera pri lovu je pomembno, da se tarčo poskuša usmeriti čim bolj natančno, saj lahko že majhne spremembe kota močno vplivajo na natančnost merjenja razdalje.

Prednosti uporabe laserskega daljinomera pri lovu vključujejo:

  • Natančno merjenje razdalj: Laserski daljinomerji omogočajo hitro in natančno merjenje razdalj do cilja, kar pomaga lovcu pri načrtovanju strela in izbiri najboljše lokacije za streljanje.

  • Povečana natančnost strela: Z uporabo laserskega daljinomera lahko lovec bolje oceni razdaljo in s tem izboljša natančnost strela. To je še posebej pomembno pri streljanju na daljše razdalje, kjer lahko majhna napaka pri ocenjevanju razdalje povzroči veliko razliko pri zadevanju cilja.

  • Enostavna uporaba: Laserski daljinomerji so običajno majhni in enostavni za uporabo. Večina naprav ima enostavne funkcije, ki jih lahko uporabi vsakdo, tudi če nima predhodnih izkušenj s tovrstno opremo.

  • Hitro merjenje: Laserski daljinomerji omogočajo hitro in učinkovito merjenje razdalj do cilja, kar je še posebej pomembno pri lovu, ko je treba hitro reagirati na spreminjajoče se okoliščine.

Obstajajo tudi nekatere slabosti pri uporabi laserskega daljinomera pri lovu, kot so omejitve uporabe v slabih vremenskih razmerah, kjer dež, megla ali sneg lahko motijo merjenje razdalj, ali težave z vidnostjo na zelo sončnih področjih. Vendar pa so prednosti laserskega daljinomera pri lovu običajno veliko večje od slabosti, zato jih veliko lovcev uporablja kot pomembno orodje pri lovskih izletih.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.