Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Dušilci poka NIELSEN SONIC

Nielsen Sonic trenutno izdeluje 21 različnih dušilcev, razdeljenih v 6 različnih skupin:

Nielsen Sonic je naš klasični vsestranski dušilec. Nielsen Sonic Compact je naša serija kompaktnih dušilcev, ki pokrivajo samo 7 cm cevi; z njimi je mogoče doseči vse prednosti teleskopskega dušilca z minimalnim prostim delom cevi. Nielsen Sonic Fritz je naša serija dušilcev, namenjenih za namestitev na sprednji del cevi, kadar je zelo omejen prosti del cevi. 

Nielsen Sonic Ghost je lahki dušilec za več različnih pušk in kalibrov. Ta en dušilec lahko v načelu prilagodljivo duši kalibre od .17 do .375. Pri tem modelu se ob menjavi kalibra, samo zamenja jedro dušilca, ki je za vsak kaliber različno. (na sliki zgoraj: različno obarvana jedra)

Nielsen Paradox je nadaljnji razvoj naših dušilcev Nielsen Sonic. Poudarili smo zmanjšano težo in bolj diskreten videz. SubSonic je serija dušilcev za zračno orožje in majhne kalibre. Izdelani so posebej za .22 in .17 kalibra.

Naši dušilci so izdelani s široko paleto navojev. Za vsak dušilec so na voljo navedeni razpoložljivi navoji.

Večina naših dušilcev je na voljo v različnih "maksimalnih velikostih". Največja velikost določa največje projektile, ki lahko preidejo skozi dušilec. Na primer, dušilec "Max 7" ni primeren za projektile večje od 7 mm, .375 kaliber pa zahteva dušilec "Max 9,5".

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.