Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

M18

M18

Mauser 18

Novi MAUSER 18 je lov strnil v svojo osnovno obliko: čisto, brez posebnosti. To ni zgolj lovska puška, temveč nekaj, kar MAUSER že od nekdaj simbolizira: vrhunsko orožje za vse moške v vseh časih. MAUSER 18 je več kot le še en sestavni del; je celoten paket. 

MAUSER 18 uteleša "Izdelano v Nemčiji" z dušo znamke MAUSER.

Izjemno trpežna konstrukcija iz najboljših materialov, osredotočena na bistvene elemente za svoj namen: trden sistem zaklepanja s tremi zaklepnimi bradavicami, hladno kovana cev in tiho delujoča 3-stopenjska varovalka sprožilca. Poleg tega MAUSER 18 izstopa z nastavljivim, ostrim neposrednim sprožilnim mehanizmom in odstranljivim nabojnikom za 5 nabojev.

VAŠ LOV, VAŠA PUŠKA!

Čista izdelava: Na njej je vse, kar je uporabno, in nič, česar nihče ne potrebuje!

NAJBOLJŠE OD MAUSERJA. Z vsako puško Mauser ste lastnik puške, ki navdušuje s svojo zanesljivostjo, kakovostjo in varnostjo. Povsem jasno je, da te zahteve veljajo tudi za dodatke Mauser

MAUSER M 18 STANDARD

Čista preprostost, izdelava brez nepotrebnega kompliciranja.

MAUSER 18 Standard je kot nobena druga lovska puška sinonim za orodje. Zaradi svojega polimernega kopita, vključno z vložki za mehak oprijem na ročaju in sprednjem delu, ter hladno kovana cev je ta puška vsakodnevno lovsko orodje. Z intuitivnim upravljanjem 3-stopenjske varovalke in standardno dolžino cevi 56 cm (22") ter 17 mm močno konturo cevi MAUSER 18 Standard ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Kot dodatno storitev lahko standardno dolžino cevi 56 cm (22") na zahtevo in za doplačilo skrajšamo na 51 cm (20"), pri čemer ostane zelo malo zaželenih dodatkov.

MAUSER 18 Waldjagd

KRATEK. KOMPAKTEN. BREZKOMPROMISEN.

Za vse lovce, ki želijo uporabljati eno in isto orodje za lov iz preže, za zalezovanje in za lov v pogonu.

Kratek. Kompakten. Brezkompromisen. To je novi MAUSER 18 Waldjagd. "Waldjagd" je nemški izraz in pomeni "lov v gozdu". Ta puška je preprosto narejena za lov v strnjenih razmerah; od zasledovanja, lova v pogonu, do sedenja na ozkih stojiščih. Njena kompaktna dolžina 101 cm (39,8") in 51 cm (20,1") masivna cev z navojem na ustju cevi zagotavlja, da MAUSER 18 Waldjagd varno počiva na rami in navdušuje z enostavnostjo streljanja. Za streljanje na bližnje razdalje ga je mogoče po želji opremiti z visokokontrastnimi odprtimi merki. Izjemno trpežna polimerna kopita so na voljo v klasični gozdno zeleni barvi.

MAUSER 18 Feldjagd

NATANČEN. ERGONOMSKI. PROGRESIVEN.

Dosledno optimiziran za lov na odprtem terenu in streljanje na daljših razdaljah.

Natančen. Ergonomski. Progresivni. Takšen je videz nove puške MAUSER 18 Feldjagd. "Feldjagd" je nemška beseda in pomeni "lov na polju". Tako je Feldjagd optimiziran za streljanje na velike razdalje in lov na odprtih površinah. To je vizualno poudarjeno z zemeljsko barvo polimernega kopita. Zahvaljujoč brezstopenjsko nastavljivemu kopitu oziroma ličnici, se lahko MAUSER 18 Feldjagd v nekaj sekundah popolnoma prilagodi strelcu. Tako bodo tudi zahtevni streli popolnoma uspešni! 56 cm (22,0") dolga in flutirana masivna cev z debelino 19 mm zagotavlja natančnost.

Že od 1.868,00 €

MAUSER 18 LR CHASSIS

PUŠKA DOLGEGA DOSEGA, KI GA JE IZDELAL MAUSER.

Biti samo zraven ni dovolj! Ker pri streljanju na dolge razdalje štejejo le zadetki! Za to je potrebno strelno orožje, ki nima le ustrezne moči, temveč strelcu nudi toliko udobja, da se lahko popolnoma osredotoči na tarčo in razdaljo.

Nova puška MAUSER 18 Long Range Chassis ponuja vse, kar potrebujejo strelci, usmerjeni v uspeh. Individualno nastavljiv kopito Oryx proizvajalca MDT z nastavljivim kopitom zagotavlja optimalno poravnavo oči z strelno optiko. Zato strelec veliko hitreje opazi plen oziroma tarčo in je vedno v popolnoma mirnem položaju za streljanje. Druga značilnost je Picatinnyjeva šina na spodnjem koncu kopita. Adapter za bipod na sprednjem delu je seveda serijski. Hitro snemljive zanke za pas ne zagotavljajo le udobnega nošenja, temveč omogočajo tudi odstranitev pasu v nekaj sekundah. Več opreme lahko pritrdite na integriran sistem M-Lok na spodnji strani sprednjega dela. 22 mm debela in 62 cm (24,4") dolga hladno kovana precizna cev z navojem na ustju cevi (M18x1) je optimizirana za dolge serije strelov. "MAUSER Match machine" se polni iz odstranljivega, izjemno robustnega originalnega MAUSER-jevega nabojnika za 10 nabojev. S temi funkcijami ni ničesar, kar bi oviralo uspeh in zabavo z originalnim MAUSER-jem

MAUSER 18 STAINLESS

KRATEK. KOMPAKTEN. BREZKOMPROMISEN.

Dež, toča, nevihta, sneg - za nekatere to pomeni slabo vreme, za MAUSER 18 Stainless pa je to območje udobja.

MAUSER stainless zaradi svoje cevi iz nerjavečega jekla in izjemno robustnega sintetičnega kopita zagotavlja rezultat. Ta model je narejen za najtežje lovske avanture, ne glede na to, ali lovska pot vodi skozi gosto grmičevje, deževne in mokre razmere, kamnit ali blaten teren. MAUSER 18 Stainless je nepogrešljiv spremljevalec za lov v osamljeni divjini. Njegovo trpežno kopito in sistem preneseta praske, ne da bi pri tem izgubila zanesljivost ali natančnost.

Padajoče
Padajoče