close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Sauer 404

Sauer 404

S puško Sauer 404 družba J.P. SAUER & SOHN ponosno predstavlja koncentrirano praktično znanje in tehnologijo 21. stoletja, ki je nastala na temeljih skoraj 270-letne zgodovine družbe J.P. SAUER & SOHN. Paradni konj njihove ponudbe izdelkov pooseblja nič več in nič manj kot bistvo njihovih zgodovinsko uspešnih pušk. Sauer 404 ustreza najvišjim zahtevam glede varnosti, natančnosti in prilagodljivosti. Še vedno ostaja to, česar ne morete zanikati, temveč le videti, čutiti in občutiti: brezčasno lepa puška, ki je rasla skozi generacije in je ustvarjena za prihodnje generacije. To je popolnost v svoji najbolj elementarni obliki ali na kratko: pravi Sauer.

ENOSTAVNO PREPROSTO
Univerzalni ključ Sauer SUS je na prvi pogled videti le kot snemljiva zanka za pas na prednjem delu puške. Ko ga odstranimo, se pokaže, da gre za izjemno stabilen zložljiv imbusni ključ nemške izdelave, ki je v bistvu odgovoren za individualizacijo vašega Sauerja 404. Ker gre za vgrajeno orodje, ki je pritrjeno na puškin pas, ga ni mogoče niti pozabiti niti izgubiti - tako je vedno zagotovljena največja prilagodljivost. Z tem ključem se lahko Sauer 404 v celoti razstavi, prav tako se lahko nastavlja silo proženja na sprožilcu in pri kopitih synchro ter XTA nastavlja položaj ličnice.

16 KALIBROV - ENA OBLJUBA
S predstavitvijo puške Sauer 200 leta 1985 je podjetje J.P. SAUER & SOHN postavilo temelje za neprekosljivo natančnost. 
Ključna tehnologija: Trije vpenjalni vijaki v zaklepu držijo cev brez napetosti, šest masivnih zaklepnih bradavic, nameščenih neposredno za ležiščem, pa zaklepajo zaklep naravnost v cev. To je že več kot 30 let formula za enostavno zamenjavo cevi in kalibrov ob hkratnem zagotavljanju natančnosti. To je obljuba, ki bo ostala v modelu S404 - za več generacij.

PRILAGODITE, SPOZNAJTE, STRELJAJTE

Nastavljiv sprožilec s štirimi različnimi silami proženja, ki jih je mogoče individualno nastaviti, je odličen odgovor na vašo željo po poznavanju svojega orožja in delovanju. Izbirate lahko med proženjem z silo 550g, 750g, 1000g ali 1250g. Tako ste lahko brez dvoma že pred samim strelom prepričani na uspeh.

NAVSEZADNJE JE TO TVOJA PUŠKA

Vsak uspešen tekmovalni strelec ve: le optimalen položaj prsta na sprožilcu omogoča pravilen potisk sprožilca in nadzorovano streljanje brez tveganja, da bi zgrešil tarčo. Z 8 mm razponom nastavitve dolžine potega in 5 stopinjskim razponom zasuka od leve proti desni zagotavlja izjemno široko sprožilec vsakemu strelcu optimalen stik za zanesljiv zadetek.

ROČNI SISTEM ZA NAPENJANJE UDARNE IGLE

Ergonomsko dovršen kovinski sistem za zaklepanje oziroma napenjanje udarne igle na ohišju, omogoča udobno in izjemno tiho zaklepanje/odklepanje puške. S pritiskom na gumb s palcem se sistem za zaklepanje tiho pomakne nazaj v odklenjen položaj. Poleg tega je mogoče puško polniti in odpirati tudi v odklenjenem položaju: V ta namen preprosto premaknite sistem za zaklepanje za 2 mm naprej in varno odprite zaklep.

UPORABLJAJTE JO VARNO IN IZBERITE MODULARNO

Srečanje s prijatelji po lovu - ali je smiselno pustiti puško v avtu? V samo dveh preprostih korakih lahko glavo zaklepa ločite od zaklepa in jo priročno pospravite v žep. Zato je v tem primeru streljanje s puško popolnoma nemogoče. Zamenjava glave zaklepa za različne kalibre je prav tako varna in enostavna. To pomeni: varnost in modularnost sta združeni na pameten način.

POPOLNO ZAVEZNIŠTVO

Posebej zasnovana Sauerjeva univerzalna montaža (SUM) v puški S404 združuje izjemno nizek in eleganten profil z absolutno stabilnostjo pri streljanju in pri sami montaži in demontaži strelne optike. To zagotavlja, da se lahko strelec z bliskovito hitrostjo osredotoči na tarčo in mu ni treba dvigniti glave, da bi izkoristil ves potencial natančnosti. SUM je na voljo za vsa običajna montažna vodila (Swarovski SR šina, Zeiss ZM šina) ter za vse premere obročev od 1 palca do 40 mm.

PROSTO PERFEKTNO

Popolno zaklepanje nabojnika mora učinkovito preprečiti nenamerno odklepanje nabojnika v vseh okoliščinah. Popolna zapora za nabojnik mora biti nameščena na mestu, kjer se uporablja nabojnik - neposredno na gumbu za odpiranje nabojnika. Odkleniti se mora z bliskovito hitrostjo, tako da je poln nabojnik takoj na voljo, ko situacija to zahteva. Popolno zaklepanje nabojnika se imenuje Sauer MagLock.

S404 ELEGANCE

Samozavestno elegantna, mirna in mojstrska. Vrhunski koncept puške S404 v kombinaciji z luksuznim kopitom iz orehovine kvalitetnega razreda 5 ponuja brezčasno repetirno puško, ki je tehnično in umetniško dovršena za prave ljubitelje.

Enostavno najboljši Sauer vseh časov

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.