Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Hikmicro

Hikmicro

Naša proizvodna tovarna

Zanesljivo in trdno upravljanje kakovosti je temeljni steber razvoja poslovanja ter ključ do uspeha podjetja HIKMICRO. Zelo smo ponosni na našo popolno implementacijo upravljanja kakovosti življenjskega cikla izdelka, ki izpolnjuje vodilne globalne standarde in prejema številne avtoritativne certifikate. Proces upravljanja kakovosti življenjskega cikla zajema kakovost materiala, inovacije za kakovost oblikovanja ter kakovost proizvodnje. 

Hikmicro je priznan ponudnik termovizijskih izdelkov in rešitev. Njihovi izdelki vključujejo termovizijske kamere, termovizijske module, termovizijska jedra ter izdelke za nočni vid. Termovizijske kamere in module se lahko uporabljajo v različnih panogah, kot so varnost, industrija, energetika, medicina, kmetijstvo in še več.

Hikmicro je znan po svojih inovacijah na področju termalne tehnologije in je dosegel visoko raven kakovosti pri svojih izdelkih. Imajo širok nabor izdelkov, ki se prilagajajo potrebam različnih uporabnikov, vključno z ročnimi termovizijskimi kamerami, fiksnimi termovizijskimi kamerami, termovizijskimi napravami za vozila, termovizijskimi moduli in drugimi rešitvami.

Poleg termovizijskih izdelkov ponuja Hikmicro tudi rešitve za upravljanje kakovosti, ki izpolnjujejo svetovne standarde in pridobivajo avtoritativne certifikate. Njihova proizvodna tovarna je opremljena za proizvodnjo velikega števila izdelkov letno.

Hikmicro izdelki so pridobili priznanje in zaupanje strank po vsem svetu. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje naprednih termovizijskih rešitev in izdelkov, ki omogočajo strankam, da vidijo svet na nov način in izboljšajo svoje delovanje v različnih okoljih in panogah.Podjetje svoje storitve zagotavlja strankam v več kot 100 državah in regijah.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.