Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Termovizijski nastavki

.
Thermal Imaging Front Attachment KRYPTON

KRYPTON FXG50, ki temelji na novem vrhunskem 12 µm toplotnem slikovnem detektorju z ločljivostjo 640 x 480 slikovnih pik in visokokakovostnem mikrozaslonu HD AMOLED, ponuja najostrejšo sliko, hkrati pa ohranja natančnost dnevnega obsega. Primeren za različne optike s širokim razponom povečav, je Krypton FXG resnična nadgradnja v svetu termalnih nastavkov, ki vsakodnevne strelne daljnoglede spreminja v zmogljive termovizijske namerilne sisteme. Doseg zaznavanja presega 2000 m. Zmogljiv objektiv v kombinaciji s termalnim slikovnim senzorjem profesionalnega razreda 12 µm zagotavlja izjemne zmogljivosti zaznavanja. Standardni 1,8 m visok predmet je mogoče zaznati na razdalji 2300 m v popolni temi. 

Visoko občutljiv toplotni slikovni senzor 640x480/12 µmZa zajem slike KRYPTON uporablja visokokakovosten 12 µm termovizijski senzor z ločljivostjo 640 x 480 slikovnih pik, ki ponuja izjemno ostro kontrastno sliko in odlično toplotno občutljivost v vseh vremenskih pogojih.

Slika visoke ločljivosti. Ostro toplotno slikanje z bogatimi kontrasti za izboljšano prepoznavanje živali, njihovih okončin in celo najmanjših podrobnosti, kot so veje, listi, trava in teren.

Nastavek je povezan s sprednjim nastavkom adapterja za hitro sprostitev PSP in se enostavno namesti na strelni daljnogled ter sname. Nosilec omogoča natančno poravnavo vidnega polja nastavka s središčno točko vidnega polja strelnega daljnogleda za doseganje optimalnega položaja gledanja. 

Stabilnost točke zadetka
Krypton omogoča strelcem, da se osredotočijo na hitro pridobitev tarče in postavitev strela v okoljih s šibko svetlobo brez stresnih, zapletenih prilagoditev z uporabo zaporedne postavitve optičnih in elektronskih komponent, zasnovanih za zagotavljanje natančne poravnave daljnogleda in izjemno enostavne prilagoditve. Zasnova nastavka zagotavlja stabilnost točke zadetka pri fokusiranju nastavka za različne razdalje.

PROTON FXQ
THERMAL IMAGING FRONT ATTACHMENT
Proton FXQ30 Thermal Imaging Front Attachment Kit by Pulsar USA – pulsarnv

Majhna teža je pomembna, ko je nastavek nameščen na puško in se poveča za skupno težo sklopa. Kompaktna velikost omogoča bolj priročno rokovanje in shranjevanje termalnega nastavka. Termovizijsko tipalo z NETD 40mK zagotavlja popolno prepoznavanje podrobnosti tudi v najtežjih vremenskih razmerah, ko je toplotni kontrast nizek. Najmanjše temperaturne razlike bodo jasno vidne ob padavinah, megli ali mrzlih jutrih v za termokamer najtežjih pogojih.

Sensor 384x288 pix. @ 17 µm (NETD <40 mK)

Robustno in lahko ohišje iz magnezijeve zlitine je zasnovano tako, da prenese odsun visokokalibrskih pušk. Povečana strukturna togost zmanjša vibracije med strelom in vodi do izboljšane balistike, medtem ko lastnosti magnezijeve zlitine pomagajo zagotoviti boljše odvajanje toplote. Nastavek je z strelnim daljnogledom povezan s sprednjim adapterjem za hitro sprostitev PSP in ga je mogoče preprosto namestiti na strelni daljnogled in sneti. Nastavek omogoča natančno poravnavo vidnega polja nastavka s središčno točko vidnega polja strelnega daljnogleda, da se doseže optimalen položaj gledanja.

Proton omogoča strelcem, da se osredotočijo na hitro pridobitev tarče in postavitev strela v okoljih s šibko svetlobo brez stresnih, zapletenih prilagoditev z uporabo zaporedne postavitve optičnih in elektronskih komponent, zasnovanih za zagotavljanje natančne poravnave ciljnika in izjemno enostavne prilagoditve. Zasnova nastavka zagotavlja stabilnost točke udarca pri ponovnem ostrenju nastavka na različne razdalje.

Nekaj sekund in monokular Pulsar 5x30B – vse, kar je potrebno, da Proton FXQ snamete s strelnega daljnogleda in ga spremenite v termovizijski opazovalec s 5-kratno povečavo. Monokular 5x30B je enostavno povezati s Protonom s pomočjo bajonetnega konektorja. Adapter PSP, ki se uporablja za namestitev Protona na dnevno optiko, lahko ostane pritrjen na Proton, ko je seznanjen z monokularjem Pulsar 5x30. Na terenu zagotavlja hitro in enostavno preoblikovanje Proton FXQ30 iz priključka v opazovalca in nazaj.

Odsun ocenjen do 6.000 joulov za brezhibno delovanje pri večjih kalibrih do .375 H&H, kalibra 12 in 9,3x64.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.