Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Haenel

Haenel

Lov z Haenelom – Nazaj v gozd

Inovativne lovske puške iz starega orožarskega mesta: C.G. Haenel je že od leta 1840 specialist za strelno orožje – tudi za lov. Nova repetirka JAEGER NXT straight pull in univerzalna repetirka JAEGER 10 sta bila razvita za zahtevne lovce. Haenel vam ponuja vodilne, varne in funkcionalne lovske puške, izdelane v Suhlu v Nemčiji, s slavnimi hladno kovanimi cevmi in s številnimi idejami v izdelku, ki so prepričljive kot celota, pa tudi v podrobnostih. V puškah Haenel je strast do aktivnega lova, pa tudi ljubezen do narave – nazaj v gozd.

Repetirna puška Jaeger JAEGER 10
Puška z zaklepnim zaklepom in cilindričnim zaklepom je lovska puška par excellence za dvignjeno kožo, gonjeno lovljenje in zalezovanje. V tem razredu se JAEGER 10 zanaša na brezkompromisno funkcionalnost in visoko varnost cilindrične ključavnice – klasika, ki se je izkazala že milijonkrat, ponovno izdana. Razvijalci podjetja Haenel so ustvarili puško, ki je lahko vsakodnevni spremljevalec lovcev na terenu: robustna, enostavna za rokovanje in kljub temu z neoporečno estetiko v številnih različicah z lesenimi ali plastičnimi kopiti. JAEGER 10 je izdelan z najsodobnejšo tehnologijo. Ta zaklep se po natančnosti ujema s hladno kovanimi Suhlovimi cevmi. Kot odpiranja zaklepa je le 60 stopinj in omogoča hitro ponovno polnjenje. Poleg tega je direkten sprožilec z nastavljeno silo proženja – in odstranljiv nabojnik za hitro menjavo. 

Različice JAEGER 10
Izbira je vaša: kopito prilagodi puško strelcu. Pri tem štejeta ergonomija in izkušnje v umetnosti oblikovanja. JAEGER 10 je na voljo v široki paleti različic kopit iz lesa in plastike – vključno z rešitvami za ženske in manjše moške. DS kopita dobro oprimejo tudi majhne roke in imajo krajši zadnji del kopita.

premovlečna repetirka JAEGER NXT
Puška z premovlečnim zaklepom JAEGER NXT ponuja veliko več od vsega: večjo hitrost pri napenjanju in repetiranju, večjo robustnost pri vsakodnevni uporabi, več varnosti in več dobrega počutja pri lovu. Patentirana tehnologija te lovske puške je tako osupljivo preprosta in varna kot rokovanje z novim sistemom za ročno napenjanje udarne igle in zaporo komore na sistemski ključavnici. Preprosto 100-odstotno prepričljivo orodje za zalezovanje in lov na visoko divjad – s prednostjo gibanja in lovov na pogon. In za vsem tem je prvič dosleden koncept trajnosti za izdelek "lovska puška".

LOV NASLEDNJE GENERACIJE: trajnostna puška
Končno lovska puška, ki je lahko dober primer! Za JAEGER NXT je dobro premišljen trajnostni koncept: nova, lahka FSC-certificirana lesna mešanica z plemenitim, značilnim zrnom, ki glede vzdržljivosti ni slabša od plastične mase. Za to kopito ni bilo treba posekati starega oreha – izdelan je iz svetle breze. Tudi vsi plastični deli puške so izdelani iz trajnostnega kompozitnega materiala smola-celuloza. In cev je pristna Green Barrel, ki je bila posebej optimizirana za uporabo streliva brez svinca. JAEGER NXT je na voljo s standardnim ali krajšim kopitom različice DS: optimalno za višje in nižje ljudi – še posebej ženske to cenijo. Skratka, puška, ki je skoraj tako trajnostna kot naš gozd.

Dušilec: Haenel JGR Suppressor
Streljanje brez stresa: novi dušilec JGR iz Haenela je bil razvit v sodelovanju z našim sistemskim partnerjem in strokovnjakom za dušilce B&T iz Švice. Prilega se vsaki cevi z navojem M15x1. Dušilec dokazano zmanjša najvišji zvočni tlak piha iz ustja za vsaj 30 dB(C), zato bo zdržal 30 zaporednih strelov zaporedoma brez vpliva na mesto zadetka in brez prekomernega pregrevanja (testirano s .308 Win.).

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.