Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Repetirne risanice

Repetirne risaniceBeretta vstopi v svet lovskih pušk in se odloči za uporabo linearnega sistema za ponovno polnjenje, s čimer ustvari revolucionarno orožje, ki zajema vse
Berettine izkušnje pri puškah, razvitih z leti oblikovanja orožja tako v vojski kot v civilnem svetu. BRX1 zagotavlja največjo hitrost, natančnost, varnost in enostavno uporabo, tako v fazi ponovnega polnjenja kot v eksploziji strelov, ki sledijo prvemu: materijal, instinkt
zanesljivost in vse, kar potrebujete od svoje puške.

HITRO
BRX1 je hitrejša, bolj instinktivna in lažja za streljanje zahvaljujoč sistemu linearnega ponovnega polnjenja, vrhunski ergonomiji in ravnotežju. Enostavno ga je tudi prilagoditi z dokazljivo hitro spremembo kalibra, obojestransko pretvorbo in nastavljivo težo sprožilca.
NATANČNO
Koncentrična cev in komora sta kovana s hladnim kladivom iz enega kosa vrhunskega jekla. Posebna geometrija ležišča zagotavlja, da cev ohranja pravilen položaj
kar ima za posledico najmanj 3 strelno skupino SUB M.O.A. zagotovljeno s strani tovarne.
ZANESLJIVO
Vojaško zasnovan in preizkušen sistem zaklepanja ima vrtljivo glavo zaklepa z 8 zaklepnimi bradevicami ali 16 za kalibre magnum.
Varen in močan BRX1 je uspešno prestal Natove teste, ki se izvajajo na vojaškem strelnem orožju Beretta.
 
Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.