Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

RCC

Predstavljamo vam odlične švedske dušilce z 20-letno tradicijo. 

RCC HUNTER slovi po izjemni dušitvi poka in blažitvi odsuna, velika prednost tega modela je nezahtevnovzdrževanje in čiščenje. Zgrajen je tako, da pritiski in velike temperature izpihajo umazanijo, zato je primeren tudi za profesionalno uporabo.

RCC M48 je pa modularni dušilec, pri katerem lahko dodajamo ali odvzemamo komore in tako spreminjamo dolžino dušilca, glede na potrebe oz. način lova. Pri modelu M48 je priložena jeklena mrežica, ki jo lahko za še dodatno dušenje, navijemo v komore. Modele M48 je mogoče razstaviti, zaradi same zgradbe dušilca, pa ga je potrebno čistiti po cca 10 -15 strelih. 

Za najzahtevnejše lovce je primeren model RCC CARBON s premerom 44 ali 50mm ter ohišjem iz karbonskih vlaken.

Švedska tradicija in kvaliteta za zmerno ceno!

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.