Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Mauser

Mauser

Lov v divjini. Brez cest, brez civilizacije, brez načrta B. Tu je vse odvisno od vaših sposobnosti, volje in opreme.

Blagovna znamka MAUSER je že več kot 140 let simbol prave in uspešne lovske izkušnje. Vse lovske puške znamke MAUSER temeljijo na tradicionalnih vrednotah v kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo pušk. Zanesljiva, najsodobnejša tehnologija strelnega orožja, trdne enodelne jeklene konstrukcije in izjemen iznajditeljski talent so tisto, kar navdušuje lovce po vsem svetu.

Mauser 18

Novi MAUSER 18 je lov strnil v svojo osnovno obliko: čisto, brez posebnosti. To ni zgolj lovska puška, temveč nekaj, kar MAUSER že od nekdaj simbolizira: vrhunsko orožje za vse moške v vseh časih. MAUSER 18 je več kot le še en sestavni del; je celoten paket. 

MAUSER 18 uteleša "Izdelano v Nemčiji" z dušo znamke MAUSER.

Izjemno trpežna konstrukcija iz najboljših materialov, osredotočena na bistvene elemente za svoj namen: trden sistem zaklepanja s tremi zaklepnimi bradavicami, hladno kovana cev in tiho delujoča 3-stopenjska varovalka sprožilca. Poleg tega MAUSER 18 izstopa z nastavljivim, ostrim neposrednim sprožilnim mehanizmom in odstranljivim nabojnikom za 5 nabojev.

VAŠ LOV, VAŠA PUŠKA!

Čista izdelava: Na njej je vse, kar je uporabno, in nič, česar nihče ne potrebuje!

NAJBOLJŠE OD MAUSERJA 
Z vsako puško Mauser ste lastnik puške, ki navdušuje s svojo zanesljivostjo, kakovostjo in varnostjo. Povsem jasno je, da te zahteve veljajo tudi za dodatke in montaže Mauser

Mauser 12

Lov v divjini znotraj polarnega kroga, daleč na severu švedske Laponske. Brez cest, brez civilizacije, brez načrta B. Tu boste potrebovali vse svoje sposobnosti, odločnost in najzanesljivejšo lovsko opremo. 

MAUSER 12 ima vse, kar predstavlja MAUSER:

trpežno uporabo v vseh pogojih. S preizkušeno polno jekleno konstrukcijo, strokovno zasnovano hladno kovano cevjo iz posebej formuliranega jekla, zapiranjem glave zaklepa znotraj cevi s šestimi masivnimi zaklepnimi bradavicami, snemljivim nabojnikom velike zmogljivosti in varnostnim konceptom, ki kaže, kakšna je filozofija MAUSER že več kot stoletje. 

Mauser M12 združuje najvišjo funkcionalnost z modernim Mauserjevim oblikovanjem. Puške se ponašajo z 3-stopenjsko varovalko SRS, ki deluje neposredno na iglo. Izboljšan sprožilni mehanizem se proži z silo vsega skupaj le 950g. Z doplačilom so vse puške Mauser M12 dobavljive tudi z ročnim napenjanjem udarne igle.

Mauser 98

Genialen, kovan z velikanskimi kladivi, izdelan za večnost. Zgodba, ki se je začela leta 1898, je močnejša kot kdaj koli prej. MAUSER ostaja zvest svoji zgodovini in še naprej izdeluje najbolj zanesljivo strelno orožje na svetu. Prišel je čas, da se original izdeluje doma: pri podjetju MAUSER. 

Kot nobena druga puška v naši zgodovini model 98 opredeljuje temeljno vrednost blagovne znamke MAUSER. To spodbuja naše poslanstvo, da izdelujemo puške, ki svojih lastnikov nikoli ne razočarajo. Popolnoma nova linija MAUSER 98 ni le edinstvena kombinacija tehnologije in izdelave, temveč tudi resnična zavezanost našim koreninam kot rojstnemu kraju najzanesljivejših pušk na svetu. 

Po izčrpni študiji izvirnih risb in ob razvoju tehnik izdelave orožja v 21. stoletju smo vedeli, da je rezultat lahko samo en: najboljši. Od samega začetka je šlo le za optimizacijo in ne za izboljšanje najboljše puške z klasičnim mehanizmom Mauser, kar jih je bilo kdajkoli zasnovanih. Najboljši materiali, neprekosljiva natančnost vrhunske sodobne proizvodnje, najsodobnejša površinska tehnologija, mojstrsko sestavljanje in končni poudarki naših strokovnjakov- to je tisto, kar puško odlikuje. 

Po dveh letih trdega, intenzivnega, a prijetnega dela, nova puška MAUSER 98 Standard predstavlja mejnik v izdelavi pušk po meri. Zaklep puške Mauser M98 je izrezljan in izvrtan iz enega samega masivnega kovanega bloka posebej oblikovanega jekla; cev je hladno kovana; sprožilec je optimiziran in ima izjemne lastnosti; jeklene površine so bile plazemsko nitrirane; spredaj so gajke za montažo pasu  in železni merki, za povrh pa je tu še tristopenjska varovalka z izjemno gladkim delovanjem. Vsaka puška je ročno izdelana in opremljena do popolnosti. Občutek pri repetiranju zaklepa dokazuje, da smo dosegli svoj cilj. To legendo smo uspešno in upravičeno vrnili v proizvodnjo.

 

 

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.